בדיקות לחומרי מפ"א

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות לחומרי מפ"א
    מרי
    25/05/2011

שלום,
    הנני עובדת מזה כ- 3 חודשים עם קסילן (חומרי מפ"א) ורציתי לדעת האם על המעביד חלה חובה לשלוח אותי להבדק ע"י רופא תעסוקתי או לשלוח אותי לבדיקות מיוחדות ואם כן, אילו בדיקות עליי לבצע?
    יש לציין שלא נבדקתי אפילו פעם אחת. גם לא לפני תחילת עבודתי.
    לפי הוראות הבטיחות שקראתי צריך להבדק לפני תחילת העבודה במקום ולאחר 3 חודשים. המעביד טוען שהם לא מחויבים שלוח אותי. באילו תנאים חלה החובה ובאילו לא?
    בכל מקרה, גם אם יש את כל המיגונים עדיין נושמים מהחומר ועדיין חשופים לאדיו בחלק מהזמן.
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות לחומרי מפ"א

הוספת תגובה

• בדיקות לחומרי מפ"א - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    25/05/2011

יש תקנות בטיחות של ממיסים באתר זה. יש הגדרות את מי יש לבדוק. ניתן גם לפנות למשרד התמת. או רופא תעסוקתי בקופה.
    http://osh.org.il/homepage.asp

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות לחומרי מפ"א - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    26/05/2011

בהמשך לתשובה של דר' גפן עלך לפנות לממונה בטיחות של מקום העבודה לבקש הסברים. אם יתברר שאתה נחשב כחשוף למפ"א על פי ההגדרות שבחוק יש חובה לבדיקות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו