מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה בדרכי הנשימהאורית25/05/2011
שלום רב,
אני עובדת במשרד היושב בסביבה חקלאית, בעבר המבנה שימש כיחידת צילום שנים רבות.
מזה כשנה אני סובלת מכאבי ראש חמורים, חולשה, קוצר נשימה, שיעול כרוני גם במשך היום במשרד, וגירוי בעיניים.
למרות שאני עובדת במשרה חלקית, כאשר אני חוזרת הביתה אני לא מסוגלת לתפקד, אני עייפה מאוד בצורה קיצונית. בגלל קוצר הנשימה אני מתקשה לנשום באופן רגיל. לפני כמה ימים היה לי כאב ראש כל כך חזק שהתעוררתי בלילה בגללו.
בצעתי בדיקות אלרגיה - ולא נמצא דבר.
בעבר, עזבתי מכון מחקר בגין בעיה דומה.
אני מיואשת !!!!! עשיתי צילום ריאות לפני כמה חודשים והיה תקין, בעבר, בצעתי בדיקת מטהכולין שהראתה ירידה קלה בתפקודי ריאות אולם לא משהו משמעותי.
מה עלי לעשות ?
אודה להתייחסותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה בדרכי הנשימה - תגובה
ד``ר טמיר גפן25/05/2011קשה לפתור בעיה שכזו דרך אינטרנט. צריך לבדוק לעומק האים זה מתרכש רק בעבודה או גם בבית. בחופשים, שישי שבת וכו'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרכי הנשימה וחולשה כללית
אורית26/05/2011כאשר אני לא נמצאת בעבודה, אני מתאוששת ומרגישה יותר טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה בדרכי הנשימה - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי26/05/2011נראה כי זה לא קשור למקום עבודה נוכחי. אבל אולי יש חשיפה לחומר מסויים זהה? לפעמים יש עובשים על קירות של מבנים בגלל רטיבות שיכולים לגרום לתופעות הללו. יש לבדוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)