מחלת ויטיליגו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלת ויטיליגו
    שרון אליאסי
    04/06/2011

עד לפני 3.5 שנים לא סבלתי ממחלת הויטיליגו.
    עקב ארוע עם מעסיקי (נבדק בימים אלה משפטית) תקפה אותי המחלה הנ"ל שהתפשטה בכל גופי ולא מאפשרת לי לנהל אורח חיים רגיל עם משפחתי ובמיוחד עם ילדיי הקטנים (אין אפשרות לצאת לטיולים, ים וכו').
    שאלתי היא האם מצבי מאפשר תביעת נכות לביטוח לאומי?
    ובאם בית המשפט לנזיקין יכיר בכך שהמחלה נגרמה עקב מצוקה בעבודה האם יש לי עילה לתביעת בגין תאונת עבודה?
    אודה לתגובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחלת ויטיליגו

הוספת תגובה

• מחלת ויטיליגו - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    04/06/2011

הי!
    אין אני בטוח שאירוע עם המעסיק יכול לגרום לויטיליגו. לגבי אורח החיים יש לשמור ככל שניתן כפי שגם בהירי אור נשמרים משמש. לגבי בדיקה משפטית לא הבנתי את הסוגיה מה זאת אומרת נבדק משפטית אולי רפואית הרי במידה ואין קשר סיבתי רפואי אין קייס משפטי. בהתאם לאמור לעיל במידה ויש קשר סיבתי רפואי ניתן לפנות גם לביטוח לאומי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלת ויטיליגו - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    05/06/2011

כפי שרשם דר גפן לא מוכר קשר סיבתי בין אירוע כלשהי והופעה ויטיליגו. לגבי חשיפה לשמש הרי את לא כלואה בבית את רק צריכה לכסות את עצמך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו