חזרה לעבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרה לעבודה
    טלי
    04/06/2011

לפני כשלושה חודשים עברתי ניתוח כריתה של בלוטת התריס והבלוטת הצואריות בשל גידול סרטני מסוג מדולארי.
    אני בחופשת מחלה כשלושה וחצי חודשים, לפני כחודש פניתי לרופא תעסוקה וזה קבע כי אני אחזור לעבודה ל4 שעות למשך חודש. כשהגיע תאריך חזרה לעבודה אני עדיין לא מרגישה במטיבי, איזור הניתוח עדיין כואב, בלסת עדיין סובלת מפגיעה עצבית, והמשכתי את חופשת המחלה עד שאני יחוש שיש בי את הכוח והיכולת לעבוד.
    האם קיימת בעיה עם העובדה שטרם חזרתי לעבודה, לכמה זמן אפשר לקבל את קיצור שעות העבודה, והאם רופא משפחה רשאי לעשות זאת?
    תודה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזרה לעבודה

הוספת תגובה

• חזרה לעבודה - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    04/06/2011

הי!
    במידה ורופא המטפל שלך ממליץ על חופשת מחלה הרי את לו זקוקה לרופא תעסוקתי. כאשר חופשת מחלה תסתיים יש לפנות לרופא תעסוקתי בשנית להערכה נוספת. לגבי קיצור שעות עבודה - מגבלה זו ניתנת בהתאם לממצאים ויכולה להיות לתקופה ממושכת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חזרה לעבודה - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    05/06/2011

לא ברור במה את עובדת אבל 3 חודשים נשמע יותר מסביר היעדרות מהעבודה במידה וכעת את מאוזנת עם בלוטת תריס. (כלומר עם הטיפול החלופי)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו