תאונת עבודה פיצויים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תאונת עבודה פיצויים
    יוסי
    06/06/2011

שלום נפגעתי בעבודה, תאונת עבודה, ואני חודש וקצת בימי מחלה.
    אני סובלת מכאבים קשים ומן הסתם אינני יכולה לחזור לעבודה.
    קיבלתי תעודת נוספת לנפגע עבודה למשך 14 ימים.
    האם אני יכולה להציג תעודה זו בפני המעביד, להתפטר, ושזה ייחשב כהתפטרות עקב מחלה? האם תעודה זו מספיקה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תאונת עבודה פיצויים

הוספת תגובה

• תאונת עבודה פיצויים - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    06/06/2011

שלום !
    התשובה הנה שלילית הרי 14 ימי מחלה לא סיבה מספקת להתפטרות.
    כאשר יכול שיפור במצבך תוכלי לשוב לעבודתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תאונת עבודה פיצויים 2

יוסי
    06/06/2011

שלום, בתחילת ההודעה רשום שאני כבר חודש וקצת בימי מחלה, ה14 ימים הם נוספים.
    האם תעודה נוספת לנפגע עבודה, גם אם לא עכשיו אלא בעוד חודש, היא אישור מספק לכך שאתפטר ואקבל פיצויים.

ואם אתה דואג, אז אין פה כוונה לגנוב כסף או לעשוק מישהו אלא רק לברר מה הזכויות שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תאונת עבודה פיצויים 2 - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    06/06/2011

הי!
    אני לא דואג אני פשוט מסביר גם שנה של חופש מחלה לא סיבה להתפטר ולקבל פיצוים. השאלה הנה האים מצבו של החולה אמור להשתפר. במידה ומדובר נגיד במחלה קשה שאיש בטיפולים כמו נגיד סרטן הרי לא מוצדק לפתרו אלה להמתין שיחלים. במידה ומחלתו פגע קשות בתפקודו ולא צפוי שיפור במצבו אז יכול להיות מצב לפיטורין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תאונת עבודה פיצויים - תגובה

ד``ר מרק-אלן לוי
    06/06/2011

אין כל קשר בין רצונך להתפטר והפגיעה . תעודה נוספת לנפגעי בעבודה מהווה אישור מחלה ויש להציג אותה בפני המעביד ולשלוח לביטוח לאומי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו