מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תאונת עבודה פיצוייםיוסי06/06/2011
שלום נפגעתי בעבודה, תאונת עבודה, ואני חודש וקצת בימי מחלה.
אני סובלת מכאבים קשים ומן הסתם אינני יכולה לחזור לעבודה.
קיבלתי תעודת נוספת לנפגע עבודה למשך 14 ימים.
האם אני יכולה להציג תעודה זו בפני המעביד, להתפטר, ושזה ייחשב כהתפטרות עקב מחלה? האם תעודה זו מספיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאונת עבודה פיצויים - תגובה
ד``ר טמיר גפן06/06/2011שלום !
התשובה הנה שלילית הרי 14 ימי מחלה לא סיבה מספקת להתפטרות.
כאשר יכול שיפור במצבך תוכלי לשוב לעבודתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאונת עבודה פיצויים 2
יוסי06/06/2011שלום, בתחילת ההודעה רשום שאני כבר חודש וקצת בימי מחלה, ה14 ימים הם נוספים.
האם תעודה נוספת לנפגע עבודה, גם אם לא עכשיו אלא בעוד חודש, היא אישור מספק לכך שאתפטר ואקבל פיצויים.
ואם אתה דואג, אז אין פה כוונה לגנוב כסף או לעשוק מישהו אלא רק לברר מה הזכויות שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאונת עבודה פיצויים 2 - תגובה
ד``ר טמיר גפן06/06/2011הי!
אני לא דואג אני פשוט מסביר גם שנה של חופש מחלה לא סיבה להתפטר ולקבל פיצוים. השאלה הנה האים מצבו של החולה אמור להשתפר. במידה ומדובר נגיד במחלה קשה שאיש בטיפולים כמו נגיד סרטן הרי לא מוצדק לפתרו אלה להמתין שיחלים. במידה ומחלתו פגע קשות בתפקודו ולא צפוי שיפור במצבו אז יכול להיות מצב לפיטורין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאונת עבודה פיצויים - תגובה
ד``ר מרק-אלן לוי06/06/2011אין כל קשר בין רצונך להתפטר והפגיעה . תעודה נוספת לנפגעי בעבודה מהווה אישור מחלה ויש להציג אותה בפני המעביד ולשלוח לביטוח לאומי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)