אי חזרה למקום העבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי חזרה למקום העבודה
    יוסי
    06/06/2011

שלום!
    בעוד שבועיים קבעו לי תור לרופא מתעסוקה או רופא תעסוקתי לא יודע איך קוראים לזה.

אני נמצא בבית כבר חודשיים וחצי בגלל פציעה מהעבודה, עבודה פיזית וקשה, ויש לי כאבים בכל הגוף לכן אני לא מתפקד טוב ולא יכול לעבוד. אם הייתי יכול הייתי כבר מזמן חוזר.
    הבנתי שאני צריך לקבל איזשהו אישור לגבי אם אני כשיר או לא.
    עכשיו, השאלה שלי היא כזאת:
    האם יש קשר בין האישור שהרופא יביא לי לבין העבודה שלי? זאת אומרת מכיוון שאני לא יכול לחזור בתקופה הזאת לעבוד אני יוכל להביא את זה לבוס שלי ושהוא יתן לי פיצויים?

אם כן, ובהנחה שהרופא יאשר לי אישור שכזה, האם על האישור צריך להיות איזשהו התייחסות לסוג העבודה שלי?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי חזרה למקום העבודה

הוספת תגובה

• אי חזרה למקום העבודה - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    07/06/2011

הי!
    רופא תעסוקתי קובע את כשירות לעבודה ומגבלות רפואיות ותפקודיות. עניין פיצוי לא קשור לעניין. פיצוי פיטורין ניתן לקבל מה מעסיק ברגע פיטורין.
    במידה ומעסיק מחליט לפתר אותך. החלטה זו בידיו של המעסיק ואין לרופא תעסוקתי השפעה על קבלת פיצוים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו