מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חומרים מסוכנים ואסתמה לא פעילהאלי19/06/2011
שלום לדוקטור
אני בעתיד מתכוון לעבוד בעבודה עם חומרים מסוכנים כמו סוגים שונים של דלק
ואחד התנאים לקבלת העבודה זה לעבור אצל רופא תעסוקתי
עשו לי תור לרופא תעסוקתי וביקשו שאני אביא מרופא משפחה סיכום מידע רפואי
הלכתי לרופא שלי הוא הוציא לי טופס סיכום רפואי שבו רשום:
אסתמה + משתמש במשאף ותרופות
ונזלת אלרגית
אני אמרתי לרופא שהאסתמה היא אסתמת ילדות (גיל שנה) ועכשיו אני בריא ולא סובל מאסתמה או מנזלת אלרגית ושאני לא צורך בתרופות או משאפים
הוא בטענה אמר לי שהוא לא יכול למחוק את זה אבל הוא ירשום מתחת שהאסתמה לא פעילה ושאני לא משתמש בשום תורפות או משאפים והוא חתם על זה
השאלה שלי
כשאני אגיע לרופא תעסוקתי יש מצב שהוא לא יאשר לי לעבוד בגלל שרשום שיש לי אסתמה ונזלית אלרגית למרות שהרופא כתב שאני כבר לא סובל מזה ולא משתמש בתרופות \ משאפים?+
אשמח לשמוע את דעתך בעניין
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומרים מסוכנים ואסתמה לא פעילה - תגובה
ד``ר טמיר גפן19/06/2011הי!
הרופא אמור לבדוק לגבי טיב ואופי העבודה ורשימת החומרים והאים יש התוויות כנגד ולתת את חוות דעתו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)