מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אי כושר לעבודחני24/06/2011
שלום רב,
יש לי דלקת בגיד ביד הדומיננטית ואני מעצבת גרפית. הדלקת הופיעה תוך כדי מאמץ רב בעבודה ב 2008 ומאז ישנם כאבים, עברתי פיזיוטרפיה, רפואה משלימה, קורטיזון, חגורה ליד ורכשתי עכבר מיוחד שמקבע את היד בעבודה. מאחר והכאבים החמירו הפסקתי לעבוד כבר למעלה משנה וחצי ואני נתמכת ע"י הוריי. המלצת האורטופד - היא ניתוח. הוא הפנה אותי לי ד"ר' אשרף, מכיוון שבשנה האחרונה חלו כאבים חזקים בברכיים (עברתי תאונת דרכים ב 2003 ואין לי סחוסים) עשיתי מיפוי עצמות והתוצאות: דלקות בפיקות ובכפות הרגליים. במצבי כיום אינני מסוגלת לתפקד, אני לא מסוגלת לשבת יותר ממספר דקות על כסא שכן מתחילים כאבים חזקים לאורך כל רגל ימין כאבים אלו מחמירים עוד יותר בשעת מנוחה ו"שינה", מכף רגל ועד מעל האגן. (אפילו את לימודי באו"פ הפסקתי עקב כשלונות רבים בסמסטר קודם - בגלל חוסר שינה וכאבים עזים) . כמו כן ישנו חשד לפיברומיאלגיה.
השאלה היא - בנסיוני לתבוע בבטוח לאומי להבטחת הכנסה דורשים ממני מכתב מרופא על אי כושר, האורטופדים אצלם אני מטופלת ממליצים לי על מנוחה ונותנים לי המלצות למנוחה בלי סוף, אך הם מסרבים לרשום מכתב המצביע על אי כושר ומפנים אותי לרופא תעסוקה בתואנה שהוא הגורם המטפל, בקופ"ח מסרו לי שרופא תעסוקתי מטפל אך ורק בעובדים ואני אינני עובדת, ומפנים אותי לרופא משפחה.... מה עושים? ושאלה נוספת, אמרו לי שרק אם אשלם לרופא מומחה אקבל מכתב כזה. האם כסף מפריע ביני לבין בטוח לאומי? האם יש לכם המלצה לאן עלי לפנות? אני נואשת וחסרת אונים. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי כושר לעבוד - תגובה
ד``ר טמיר גפן24/06/2011הי!
לביטוח לאומי יש לפנות תחילה בשאלת נכות כללית.
לגבי קבלת אישור הרי משום שאת לא עובדת לא תוכלי להתקבל אצל רופא תעסוקתי בקופת חולים. ביטוח לאומי יכול להיעריך את מצבך לבדו או תזדקקי לפנות לרופא פרטי. אין זה בטוח שרופא תעסוקתי שבודק באון פרטי היה מוכן לתת אישור שכזה. ההמלצות נותנים בהתאם לממצאים ולא רק על סמך תלונות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

