נפגע תאונת עבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפגע תאונת עבודה
    יעקב
    27/06/2011

ב 20/1/2011 נפגעתי בתאונת אופנוע בדרך לעבודה, פגיעות עיקריות פלג גוף תחתון, ברכיים וקרסוליים.
    לאחר 5 חודשים של טיפול רפואי, טיפולי פיזיוטרפיה וטיפול תרופתי לשיכוך כאבים,
    ניתן לי 50% נכות זמנית עד לתאריך 31/07/2011
    במהלך השבועות האחרונים ניסיתי לשוב לעבודתי, אך מנהליי אמרו לי לפנות לרופא תעסוקתי בכדי לעדכן את מגבלותי בעבודה.
    כאשר פניתי לרופא התעסוקתי נאמר לי שלא ניתן להאריך את חופשת המחלה ושאני כשיר לעבודה עם מוגבלות כגון להמנע מעמידה/הליכה ממושכת והרמת משאות כבדים.
    אומלץ על כיסא אורטופדי בעבודתי.
    אך בשום פנים ואופן לא הסכים לרשום לי המלצה לרכב אוטומט והמשך חופשת מחלה, כיוון שאיני מסוגל לחזור לעבודתי עדיין.
    חשוב לציין שיותר ממחצית זמני בעבודה הינו נהיגה - ישיבה ממושכת ברכב ישן.
    אני בתפקיד אחראי מזה 4 שנים עם מגבלה/נכות של 10% מוכרת.
    נשאלת השאלה, מי מאשר המשך מחלה?
    אך פועלים מכאן להמשך קבלת המגבלות( כאשר יש בידי המלצות של אורטופד לנהיגה ברכב אוטומט)???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נפגע תאונת עבודה

הוספת תגובה

• נפגע תאונת עבודה - תגובה

ד``ר טמיר גפן
    27/06/2011

הי!
    א. לא ברור מדוע ועל סמך מה קבע האורטופד מגבלה שכזו. לגבי מגבלות בעניין נהיגה רשי לקבוע רק מכון רפואי לבטיחות בדרכים.
    ב. ממכתבך ניתן להבין שבמידה ותקבל רכב אוטומטי אתה מוכן לשוב לעבודה? האורטופד לא מצאה לנכון לתת חופשת מחלה מזה עולה שאין אתה זכאי לכך הרי הפגיעות שלך הם בתום אורטופדי.
    ג. לא ברור עבור מה קיבלת 10% נכות.
    ד. לא ברור מה היו מהות הפגיעות? שברים מכות יבשות נקעים או מה?
    הרופא העריך שאתה כשיר לעבודה עם מוגבלות כגון להמנע מעמידה/הליכה ממושכת והרמת משאות כבדים.וגם המלי על כיסא אורטופדי בעבודתי. מה לא מתאים במגבלות הללו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו