מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת גרון חוזרתמרדכי04/07/2011
שלום הבן שלי בן שלוש חלה לפני חודש בדלקת גרון וקיבל אוגמנטין למשך עשרה ימים. לפני שלושה ימים שוב עלה החום וגם פריחה אדומה בכל הגוף . עשינו משטח ויצא חיובי . הרופאה הציעה שניקח מוקסיפן.. השאלה שלי האם מוקסיפן יעיל עעכשיו בגלל שלפני עשרים ימים בערך סיים אוגמנטין והאם מוקסיפן יעיל לטיפול החידק בכלל?
אשמח לתשובה מהירה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת גרון חוזרת - תגובה
ד``ר יצחק ענתבי06/07/2011מרדכי שלום רב.
אפתח ואזכיר מה שנאמר במדור זה לא מעט פעמים, לא כל כאב גרון, או מחלת גרון וגם אם יש צמיחה של סטרפטוקוקים, מצריך טיפול אנטיביוטי.
האירוע השני, המלווה בחום ופריחה, אינו מצביע בהכרח על דלקת גרון, ועל-כן מומלץ לפנות למומחה א.א.גרון, לבדיקה והחלטה על הדרך הטיפולית.
איחולי בריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת גרון חוזרת המשך
מרדכי06/07/2011אני מודה לך על התשובה אך רשמתי שבמקרה השני משטח הגרון יצא חיובי ולפי מה שקראתי הפריחה הזאת נקראת שנית שזאת פריחה שיוצאת כתופעה נלוית לנוכחות סטרפטוקוק בגרון וגם ספירת הדם הראתה שיש דלקת.. ולא קיבלתיתשובה לשאלה שלי האם מוקסיפן יעיל לטיפול החידק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת גרון חוזרת המשך - תגובה
ד``ר יצחק ענתבי07/07/2011מרדכי שלום רב.
כמו האוגמנטין כך גם הפנצילין, לניגזריו (ומוקסיפן הוא אחד מהם), יעילים לזיהום סטרפטוקוקאלי.
איחולי בריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)