דלקת גרון חוזרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת גרון חוזרת
    מרדכי
    04/07/2011

שלום הבן שלי בן שלוש חלה לפני חודש בדלקת גרון וקיבל אוגמנטין למשך עשרה ימים. לפני שלושה ימים שוב עלה החום וגם פריחה אדומה בכל הגוף . עשינו משטח ויצא חיובי . הרופאה הציעה שניקח מוקסיפן.. השאלה שלי האם מוקסיפן יעיל עעכשיו בגלל שלפני עשרים ימים בערך סיים אוגמנטין והאם מוקסיפן יעיל לטיפול החידק בכלל?
    אשמח לתשובה מהירה.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת גרון חוזרת

הוספת תגובה

• דלקת גרון חוזרת - תגובה

ד``ר יצחק ענתבי
    06/07/2011

מרדכי שלום רב.
    אפתח ואזכיר מה שנאמר במדור זה לא מעט פעמים, לא כל כאב גרון, או מחלת גרון וגם אם יש צמיחה של סטרפטוקוקים, מצריך טיפול אנטיביוטי.
    האירוע השני, המלווה בחום ופריחה, אינו מצביע בהכרח על דלקת גרון, ועל-כן מומלץ לפנות למומחה א.א.גרון, לבדיקה והחלטה על הדרך הטיפולית.
    איחולי בריאות שלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת גרון חוזרת המשך

מרדכי
    06/07/2011

אני מודה לך על התשובה אך רשמתי שבמקרה השני משטח הגרון יצא חיובי ולפי מה שקראתי הפריחה הזאת נקראת שנית שזאת פריחה שיוצאת כתופעה נלוית לנוכחות סטרפטוקוק בגרון וגם ספירת הדם הראתה שיש דלקת.. ולא קיבלתיתשובה לשאלה שלי האם מוקסיפן יעיל לטיפול החידק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת גרון חוזרת המשך - תגובה

ד``ר יצחק ענתבי
    07/07/2011

מרדכי שלום רב.
    כמו האוגמנטין כך גם הפנצילין, לניגזריו (ומוקסיפן הוא אחד מהם), יעילים לזיהום סטרפטוקוקאלי.
    איחולי בריאות שלמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו