מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כפתור נפלבקי22/08/2011
שלו רב ,
ביתי בת 2.8 סבלה מנוזלים במאי השנה היא נותחה באבותא ניתוח כפתורים (מאחר והצילום גם הראה אדנואידים מוגדלים). הוחלט על ניתוח כפתורים ועם האדנואידים לחכות.
הייתי אצל 2 רופאי א.א.ג שטוענים שהם היו מבצעים את הניתוצ של האדנואידים באותו מעמד.
אך הרופאה שניתחה את ביתי החליטה שלא.
לא משנה כעת מסתבר שהרופאת א.א.ג שניתחה את ביתי נמצאת בחופשה.
לעיניינו לביתי נפל הכפתור באוזן ימין שהיא תמיד סבלה ממנה לפני הכפתור היהי לה חור בעור התוף וכעת החור נשאר אך הכפתור נפל.
ביתי מדברת אך עדיין לא ברור ואנו מטופלים אצל קלינאית תקשורת.אותה רופאת א.א.ג שהיום ביקרתי אצלה אמרה לא להיכנס לפאניקה רק לשמור ממים.
אני מאוד רוצה ללכת לחוות דעת אצל רופא פרטי א.א.ג שגם מנתח.
האם תוכל להמליץ לי על מישהו ומהי דעתך בנושא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כפתור נפל - תגובה
ד``ר יצחק ענתבי22/08/2011בקי שלום רב.
אני בהחלט מסכים עם רופאת א.א.גרון שטענה שאין מה להבהל, ושחייבים להשמר ממים.
יש לעקוב ולהמתין עד לסגירת הנקב, ואח"כ לבצע שוב בדיקת שמיעה.
גם לדעתי היה כדאי - לפי תיאורך - לבצע כריתה של השקד השלישי.
בנושא חוות דעת מומחה, אפשר להכנס לאתרי בתי החולים ומרפאות הקופות, כדי לבחור באיזור מגורייך רופא למתן חוות-דעת נוספת, ובד"כ רופאים אלה גם מנתחים.
איחולי בריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
בקי23/08/2011קודם כל אני רוצה להודות לך מכל הלב על תגובתך.
הפחד שלי הוא שהילדה אוטו אוטו נכנסת לגן ומתחילים את תקופת המעבר שזה כרוך בהידבקויות, הצטננויות.
במידה והדלקות והנוזלים יחזרו עליי שוב לסור לרופאת א.א.ג ומה שוב ניתוח כפתורים + שקד שלישי?
את האמת הילדה אומנם מדברת אך לא ברור ועל כך אני חוששת או שאני אפנה לחוות דעת שנייה ושוב ינתחו את הילדה או שלדעתך יחכו עם הניתוח?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבקי
אילנה23/08/2011בקי שלום,
אני צריך לנתח את ביתי ניתוח כפתורים + שקד שלישי.
אשמח אם תרשמי לי את שם הרופאה שניתחת (האם זו ד"ר סיוון גושן?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא דר' זאת לא דר' גושן
תשובה23/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)