מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אי שקטנעמי28/10/2011
שלום, ביתי בת 6 חודשים. בחודש האחרון סבלה מדלקת אוזניים חוזרת. טופלה במוקסיפן ועברה ניקור להסרת נוזלים. לפני 3 ימים הייתי אצל רופא א.א.ג שבדק אותה במקרוסקופ ואמר שהאוזניים בסדר ואין צורך בטיפול. הילדה כבר חודש לא ישנה בלילות וצורחת מידי פעם. היום הייתי שוב אצל רופא ילדים שאמר שאין דלקת אבל האוזן מלאה בנוזלים. יש לי כמה שאלות:
1. נאמר לי לא לאכילה בשכיבה האם זה גורם לנוזלים?
2. הוא אמר ייתכן שזה רפלוקס שגורם לכך והציע להחליף לה אןכל. האם ייתכן שרפלוקס גורם לבעיות באוזניים למרות שהילדה לא פולטת בכלל?
3. האם ייתכן שהאוזניים כואבות לה למרות שאין לה דלקת?
4. כאשר היא נושמת אני שומעת ליחה באף, אך לא רואים נזלת חיצונית. מה זה?
אגב, כאשר אני נותנת נובימול היא נרגעת.
תודה נעמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי שקט - תגובה
ד``ר יהושע דנינו29/10/2011שלום נעמי,
לאי שקט ישנן סיבות רבות, דלקת אוזניים היא רק אחת מהן. במקרה של ביתך לפי תיאורך אין כרגע דלקת אוזניים.
בתשובה לשאלותייך
1. אכן אסור להאכיל בשכיבה
2.רפלוקס יכול לגרום לנוזלים או דלקות באוזניים
3. נוזלים באוזניים לא גורמים לכאבים לכן הכאבים של הילדה לא קשורים לאוזניים
4. יתכן שמדובר בנזלת אחורית שאינה נראית באופן חיצוני
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)