נחירות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נחירות
    חנה
    24/11/2011

שלום אני בת 25, ואני נוחרת בלילות.. בנוסף אני גם מעשנת איזה 5 סיגריות ביום, כבר 3 שנים.
    אני עוד מעט עוברת לגור עם בן זוגי ולא נעים לי הנחירות שלי.
    רציתי לשאול אם אתה יודע כיצד אפשר לטפל בזה?
    שמעתי על כל מיני טיפולים אלטרנטיבים, ואני חושבת לנסות אותם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נחירות

הוספת תגובה

• טיפול בנחירות

רחל
    24/11/2011

אם את מוכנה למשהו אלטרנטיבי -
    אני רוצה להמליץ לך על מה שעזר מאוד לבעלי, שלא היה מוכן לשמוע על ניתוח או מכשירים לישון איתם, הפחיד אותו.
    מישהו במילואים סיפר לו על מורה שמלמדת נשימה בריאה, ושאפשר למצוא את זה באינטרנט.
    בדיוק ככה הוא הגיע להשתתף בסדנא של כמה שיעורים שהסבירו לו בדיוק מה קשור נשימה לנחירות, ומה הוא צריך לעשות.
    ככה כמה חודשים ראיתי אותו כל בוקר כשקם, וכל ערב לפני שהלכנו לישון - שהוא עשה תרגילים שלימדו אותו שמה בסדנא, ובערך אחרי שלושה חודשים - הנס קרה !
    הנחירות נהיו פחות ופחות !!!!
    לא להאמין, אבל מה זה שמחנו !!!
    עכשיו אנחנו כבר הרבה זמן אחרי, הוא כבר לא מתרגל כל כך קבוע, ואין נחירות.

אז מה שקרה זה שמאז שהוא ישן בכזה שקט, אנחנו שנינו ישנים הרבה יותר טוב, יש יותר מרץ, אנחנו כל יום הולכים קצת בחוץ בתור ספורט, וכל החיים נראים אחרת.

תחפשי, מה יש לך להפסיד ? תקראי תראי אם מתאים לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פתרון לנחירות

יוסי
    24/11/2011

אחד הפתרונות הנוחים לנחירות הוא הפתרון הדנטלי

הפתרון הדנטאלי הנו פלטה קטנה ונוחה מורכבת על השיניים רק בזמן השינה. ההתקן מונע נחירות ודום נשימה בשינה על ידי כך שהוא מונע את צניחת הלסת התחתונה לאחור בזמן השינה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד``ר יהושע דנינו
    26/11/2011

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_אף_אוזן_גרון' id=link]אף אוזן גרון[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נחירות

חנה
    28/11/2011

תודה על כל ההמלצות
    אבל האמת שחשבתי לנסות טיפול בחדר מלח
    ואתמול הייתי בטיפול ראשון, והאמת שהרגשתי שנפתח לי האף, כי גם הייתי קצת מצוננת

אני מרגישה שזה מה שיפתור לי את הבעיה לאחר כמה טיפולים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו