חירחורים נוראיים בשינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חירחורים נוראיים בשינה
    קונצי
    30/11/2011

שלום,
    הילד שלי בן שנה ותשעה חודשים וכמעט מאז שנולד מחרחר מהאף.
    בספטמבר האחרון נכנס סוף סוף לגן ומאז מנוזל באופן קבוע (בנוסף למחלות שקיבל מהגן: ברונכיט, דלקת באוזן וכדומה שכבר עברו).
    בתקופות אקוטיות יותר אנו משתמשים בתרסיס מי ים (שמלווה במלחמה כשרוצים לשים לו), ואינהלציות - אין סיכוי, הוא מתנגד בתוקף. שמנו גם בחדר מכשיר אדים קרים, אך לדעתי, אינו עוזר כלל.
    הלילות ממש נוראיים!!! הוא נושם בקושי ומתעורר המון (!!!) עקב חוסר נשימה.
    כשהיה בן כארבעה חודשים היינו אצל רופא אף-אוזן-גרון שהמליץ לנו להכניס לו סיב אופטי דרך האף כדי לבדוק מאין מגיע החרחור. בזמנו שללתי את ההצעה משום שנראה לי חודרני מדי למצב. רופאת ילדים אומרת שהרבה אין מה לעשות.....
    אך היום, עם הנזלת הקבועה שיש לו, אני ממש מיואשת!!!! וחסרת שינה. וכמוני - גם הוא. כשהוא מתעורר בלילה הוא ממש מתוסכל וניכר שהוא ממש כועס על זה שאינו מצליח לנשום.
    מה עושים???
    אודה לתגובה.
    בינתיים, מעבירה את הלילות בשינה לסירוגין.......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חירחורים נוראיים בשינה

הוספת תגובה

• חירחורים נוראיים בשינה - תגובה

ד``ר יצחק ענתבי
    02/12/2011

קונצי שלום רב.
    חבל שנחרדת מהבדיקה האנדוסקופית, היא אינה חודרנית-טראומטית, וכדאי לבצעה. הבדיקה יכולה לתת מענה על גודל השקד השלישי וחלקו בהפרעה הנשימתית, ו / או לשלול חסימה אחורית של אחד הנחיריים. אם עדיין את חוששת ניתן לבצע צילום רנטגן לשקד השלישי.
    בנוסף אני מציע גם בירור אלרגולוגי, לשלול גורמים אלרגנים היכולים לגרום לבעיות הבן.
    איחולי בריאות שלמה, ושינה נעימה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה על הכיוון וההכוונה

קונצי
    02/12/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו