דלקת באוזן,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת באוזן,
    צליל
    15/12/2011

הבן שלי בן השנה ושמונה חודשים עם דקלת באוזן, אובחן ביום שני החאורן מרופא המשפחה שלו, הרופא הסביר לתת לילד 5ימים 3פעמים ביום, אני מרגישה שעדיין כואב לו במידה ואסיים מחר את ה5ימים מותר להמשיך?שאלה שניה, כשאני מקלחת את בני הוא יושב בתוך כיסא ואני שמה לו או אטמי אוזניים או צמר גפן בזמן החפיפה יש משהו מועיל יותר? כדי שלא יהיה מגע עם מים?(רופא אחד המליץ שאפשרי להכין לילד מיוחד כפתורים במידה שלו וזה מחזיק לשנה,בכל אופו ענו לי על שאלתי בתודה מראש,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת באוזן,

הוספת תגובה

• דלקת באוזן, - תגובה

ד``ר יצחק ענתבי
    15/12/2011

צליל שלום רב.
    התהליכים הדלקתיים באוזן בגילאים אלה מקורם באוזן התיכונה, במקרה ויש הפרשה מהאוזן, סביר שהיא באה מהאוזן התיכונה, דרך נקב שנוצר בעור התוף. רק במקרה כזה, של חשש לנקב, יש מקום למנוע ממים להכנס לאוזן בה יש הפרשה, ולא באוזן שאינה עם נקב.
    ניתן להשתמש בצמר גפן, ולפני הכנסתו לאוזן יש למרוח עליו ווזלין או לטובולו בשמן.
    לא מומלץ להתאים אטמים על-פי מידה, כי למים אין השפעה על היווצרות הדלקת.
    אני מניח שבנך קיבל מוקסיפן, לרוב הטיפול הוא לשבוע עד 10 ימים, כך שבהחלט מותר להמשיך, מתוך תקווה שבכלל היה צורך בטיפול אנטיביוטי.
    איחולי בריאות שלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על העזרה,

צליל
    16/12/2011

תודה דר ענתבי, לא ראיתי הפרשה מהאוזן, אך הסבירו לי 5ימים לשים את הטיפות, המוקסיפן היה צריך לעבוד תוך 48וכנראה שזה כרגע משפיע לטובה,ביום שני הבאתי לו באמת ביום חמישי כבר ירד החום, כי זה היה מלווה בחום כיוון שיש לו גם דקלת בעין תודה רבה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו