מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לבתי בת ה3.5 שנים יש שקדים מנופחיםאילנה26/01/2012
שלום רב!
בתי בת השלוש שנים וחצי יש לה שקדים גדולים מאוד והיא חולה הרבה בדלקת בגרון המלווה בחום גבוהה. כל ביקור אצל רופא ילדים היא עושה לה משטח גרון שלפעמים יוצא חיובי ולפעמים יוצא שלילי.
אתמול הייתי אצל רופא א.א.ג והוא ראה לה את הגרון וישר אמר שצריך לעשות ניתוח אחרת היא תמיד תסבול מדלקות כאלה והיא תחיה על אנטיביוטיקה. וזה מה שאני לא רוצה כמובן.והיא גם בלילה נוחרת וישנה עם פה פתוח אבל היא לא מתעוררת בלילות. והרופא אמר שגם באף צריך לעשות את הניתוח כי יש לה מין בשר מיותר באף אשר מפריע לה ולכן היא נוכרת וישנה עם פה פתוח.
השאלה שלי היא האם במקרה כזה אכן מומלץ לעבור ניתוח וזה הפיתרון היחיד עבורה?
אנא עיזרו לי, אני לא יודעת מה לעשות האם לעשות את הניתוח או אפשר לחכות אולי זה יעבור מעצמו.
רק אני רוצה להדגיש שהיא לא מדברת ברור.האם זה קשור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבתי בת ה3.5 שנים יש שקדים מנופחים - תגובה
ד``ר יהושע דנינו28/01/2012שלום אילנה
שקדים גדולים יכולים לחסום את מעבר האויר ולגרום להפסקות נשימה בשינה,כמו גם להפריע במעבר האוכל.
יכולים להיות מלוים בהגדלת השקד השלישי שיכול לחסום את מעבר האויר דרך האף.
לכן במידה וההפרעות משמעותיות יש להבק אצל מומחה א.א.ג להחלטה על הטיפול המתאים.
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)