לבתי בת ה3.5 שנים יש שקדים מנופחים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לבתי בת ה3.5 שנים יש שקדים מנופחים
    אילנה
    26/01/2012

שלום רב!
    בתי בת השלוש שנים וחצי יש לה שקדים גדולים מאוד והיא חולה הרבה בדלקת בגרון המלווה בחום גבוהה. כל ביקור אצל רופא ילדים היא עושה לה משטח גרון שלפעמים יוצא חיובי ולפעמים יוצא שלילי.
    אתמול הייתי אצל רופא א.א.ג והוא ראה לה את הגרון וישר אמר שצריך לעשות ניתוח אחרת היא תמיד תסבול מדלקות כאלה והיא תחיה על אנטיביוטיקה. וזה מה שאני לא רוצה כמובן.והיא גם בלילה נוחרת וישנה עם פה פתוח אבל היא לא מתעוררת בלילות. והרופא אמר שגם באף צריך לעשות את הניתוח כי יש לה מין בשר מיותר באף אשר מפריע לה ולכן היא נוכרת וישנה עם פה פתוח.
    השאלה שלי היא האם במקרה כזה אכן מומלץ לעבור ניתוח וזה הפיתרון היחיד עבורה?
    אנא עיזרו לי, אני לא יודעת מה לעשות האם לעשות את הניתוח או אפשר לחכות אולי זה יעבור מעצמו.
    רק אני רוצה להדגיש שהיא לא מדברת ברור.האם זה קשור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לבתי בת ה3.5 שנים יש שקדים מנופחים - תגובה

ד``ר יהושע דנינו
    28/01/2012

שלום אילנה
    שקדים גדולים יכולים לחסום את מעבר האויר ולגרום להפסקות נשימה בשינה,כמו גם להפריע במעבר האוכל.
    יכולים להיות מלוים בהגדלת השקד השלישי שיכול לחסום את מעבר האויר דרך האף.
    לכן במידה וההפרעות משמעותיות יש להבק אצל מומחה א.א.ג להחלטה על הטיפול המתאים.
    כל טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו