וירוס מיתרי הקול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וירוס מיתרי הקול
    דן
    23/02/2012

אני כבר שבועיים חולה בוירוס מיתרי הקול ללא כל שיפור. האם זאת מחלה כל כך מתמשכת? האם עלי לבצע בדיקות מסויימות? האם אני אלולה להדביק את ילדיי (יש לי שלושה- בן 8,5, בן4 ותינוקת בת שנה ו5 חודשים. הבכור עד גיל 7 סבל מסטרידור).
    תודה
    בכבוד רב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וירוס מיתרי הקול

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד``ר יצחק ענתבי
    23/02/2012

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_אף_אוזן_גרון' id=link]אף אוזן גרון[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וירוס מיתרי הקול

דן
    26/02/2012

האם לפחות לשאלתי האחרונה ועיקרית אפשר לקבל תשובה בפורום הזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וירוס מיתרי הקול - תגובה

ד``ר יצחק ענתבי
    26/02/2012

שלום רב.
    התשובה תינתן לך ע"י מנהלי הפורום אליו הועברה שאלתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יחס פוגע מצדך

דן
    27/02/2012

לא מובן לי למה במקום להגיד כן מדבק או לא מדבק לילדים(ילדים הם התחום שלך, לא?)
    אתה מעדיף לפגוע ולאיים! אני אשמח לקבל התנצלות ממנהלי הפורום על עגמת נפש שגרמת לי(ברור לי שממך אין לצפות להתנצלות). ועליך ללמוד לתת יחס אנושי ולא מתנסה
    מהקולגות שלך בפורומים אחרים באתר זה שפניתי אליהם ונעזרתי בהם לא פעם ועל כך אני מודה להם מאוד!
    אליך אני לא מתכוונת לפנות שוב כדי שלא תוכל לטעון שאני מטרידה אותך !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו