ניתוח כן או לא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח כן או לא
    אמא מודאגת
    01/04/2012

שלום רב. אודה לדעתך המלומדת. בתי בת שנתיים וחצי עברה שנה שעברה ניתוח כפתורים. כיום עם כפתור אחד, דלקות אוזניים חוזרות. ירידה בשמיעה של אוזן אחת שבלי הכפתור 35 ובאוזן השניה 15-20. שקדים מוגדלים +4. בשנה האחרונה 3 אירועים של חיידק בגרון. נשימה כבדה בשינה ובעירות שמחמירה בזמן שהיא חולה. מנוזלת המון. הפסקות נשימה נראו רק כשהיא חולה אבל נשימה כבדה תמיד. לא היתה במעבדת שינה ולא נעשה צילום כי 3 רופאים א.א.ג אמרו שאין צורך. אמורה לעבור שבועהבא ניתוח כפתורים פוליפים והקטנת שקדים.  למרות שהכל נראה ברויר אני לא רגועה. מה דעתך? יש דרך למנוע את הניתוח המפחיד הזה?!?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח כן או לא

הוספת תגובה

• ניתוח כן או לא - תגובה

ד``ר יהושע דנינו
    02/04/2012

שלום
    כל הנתונים שנתת מתאימים לאינדקציה הקימות לניתוח.
    בשקדים +4 אין צורך לבצע צילום משום שבזמן הניתוח ניתן לבדוק את השקד השלישי,ולכן הצילום הכרוך בהקרנה מיותרת, מיותר.
    כל טוב ובהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך

אמא מודאגת
    03/04/2012

אני שואלת את דעתך ממספר סיבות, לא נעשה לה צילום, לא מעבדת שינה, היו לה 3 אירועים של חיידק בגרון והבנתי שההמלצה היא במידה והיו 5 אירועים של חיידק.
    הפסקות נשימה רק בעיתו של מחלה, בזמן אנטיביוטיקה אז היא נושמת תקין, מעט נוחרת.
    בזמן רגיל נחירה לילית ונשימה כבדה והיא הרבה מנוזלת.

יש לי תחושה שרופא אחד מסתמך על דעתו של רופא אחר ולכן ישר ממליצים ללכת לניתוח, אפילו התיעצתי עם רופא פרטי.

או שאולי בגלל הלחץ שלי מהניתוח אני מחפשת סיבות לא לעשות אותו..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך - תגובה

ד``ר יהושע דנינו
    05/04/2012

שלום
    כמו שנאמר כבר,במצב של שקדים +4,לא עושים צילום ושאר הנתונים לא חשובים ,כי זו מצב הדורש ניתוח.
    כל טוב ובהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו