מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח כן או לאאמא מודאגת01/04/2012
שלום רב. אודה לדעתך המלומדת. בתי בת שנתיים וחצי עברה שנה שעברה ניתוח כפתורים. כיום עם כפתור אחד, דלקות אוזניים חוזרות. ירידה בשמיעה של אוזן אחת שבלי הכפתור 35 ובאוזן השניה 15-20. שקדים מוגדלים +4. בשנה האחרונה 3 אירועים של חיידק בגרון. נשימה כבדה בשינה ובעירות שמחמירה בזמן שהיא חולה. מנוזלת המון. הפסקות נשימה נראו רק כשהיא חולה אבל נשימה כבדה תמיד. לא היתה במעבדת שינה ולא נעשה צילום כי 3 רופאים א.א.ג אמרו שאין צורך. אמורה לעבור שבועהבא ניתוח כפתורים פוליפים והקטנת שקדים. למרות שהכל נראה ברויר אני לא רגועה. מה דעתך? יש דרך למנוע את הניתוח המפחיד הזה?!?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח כן או לא - תגובה
ד``ר יהושע דנינו02/04/2012שלום
כל הנתונים שנתת מתאימים לאינדקציה הקימות לניתוח.
בשקדים +4 אין צורך לבצע צילום משום שבזמן הניתוח ניתן לבדוק את השקד השלישי,ולכן הצילום הכרוך בהקרנה מיותרת, מיותר.
כל טוב ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
אמא מודאגת03/04/2012אני שואלת את דעתך ממספר סיבות, לא נעשה לה צילום, לא מעבדת שינה, היו לה 3 אירועים של חיידק בגרון והבנתי שההמלצה היא במידה והיו 5 אירועים של חיידק.
הפסקות נשימה רק בעיתו של מחלה, בזמן אנטיביוטיקה אז היא נושמת תקין, מעט נוחרת.
בזמן רגיל נחירה לילית ונשימה כבדה והיא הרבה מנוזלת.
יש לי תחושה שרופא אחד מסתמך על דעתו של רופא אחר ולכן ישר ממליצים ללכת לניתוח, אפילו התיעצתי עם רופא פרטי.
או שאולי בגלל הלחץ שלי מהניתוח אני מחפשת סיבות לא לעשות אותו..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך - תגובה
ד``ר יהושע דנינו05/04/2012שלום
כמו שנאמר כבר,במצב של שקדים +4,לא עושים צילום ושאר הנתונים לא חשובים ,כי זו מצב הדורש ניתוח.
כל טוב ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)