כרית אדנואידים מוגדלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כרית אדנואידים מוגדלת
    לילך
    03/04/2012

שלום
    בתי בת 7.5 בכיתב ב' תלמידה טובה מאוד,חברותית עקב מבדק שמיעה בבי"ס ,בקרנו במכון שמיעה ואצל רופא אף אוזן גרון והתוצאה שיש לה ירידה קלה בשמיעה בשתי האוזניים עקב נוזלים באוזניים ,מוגלה באף המליצו על ניתוח כפתורים.
    בצענו גם צילום רנטגן שהתוצאה הראתה "כרית אדנואידים מוגדלת", קראתי חומר בנושא ומה ששונה ברקע הרפואי של בתי שהיא לא הייתה סובלת מנזלת כרונית, לא נוחרת ,אין קשיי נשימה,רק בחודשיים האחרונים היא הייתה מנוזלת ללא הפסקה .הרופא נתן לי טיפול תרופתי לחודשיים של סירופ סינופד והיסטפד שלא חושב שזה יעזור ושהפיתרון לדעתו זה ניתוח
    אני מאוד חוששת מניתוח האם אין פתרון אחר פרט לניתוח כפתורים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כרית אדנואידים מוגדלת

הוספת תגובה

• כרית אדנואידים מוגדלת - תגובה

ד``ר יצחק ענתבי
    03/04/2012

לילך שלום רב.
    על אף הקושי במתן תשובה כשילדה אינה מול, ואין לי את הצילום, איני חושב שליקוי שמיעה קל מצריך ניתוח, ולבטח לא על סמך בדיקה אחת בלבד! הילדה גדולה דיה, כדי לנסות לפמפם, (פעולת קינוח עם אף סתום), כדי לדחוף אוויר לאוזניים, ולהרחיב את הקשר בין האוזן ללוע.
    אם השקד השלישי אינו מפריע, גם כאן הייתי מציע לא לנתח.
    איחולי בריאות שלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו