צינון לתינוק בן חצי שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צינון לתינוק בן חצי שנה
    אורטל
    18/04/2012

היי..
    בני בן חצי שנה סובל מנזלת ובעיקר מאף סתום במשך היום ונחירות בלילה כבר חצי שנה , ממש מאז שנולד.
    הייתי אצל רופאים מומחים ולאף אחד אין פתרון.
    אני שואבת לו עם שואב אף , שמה לו כל יום טיפות אף מי מלח (כבר ניסיתי את כל הסוגים של טיפות האף של מי המלח ). אני מדליקה מכשיר אדים בלילה עם כל מיני שמנים מיוחדים לצינון , אני נותנת לו טיפות דרך הפה של R49 ( עזר לו רק לפני חודשיים) עכשיו בכלל לא עוזר לו ושום דבר כבר לו עוזר לו , גם לא טיפות אף. הוא מלא בנזלת , קשה לו לאכול בגלל זה והוא ממש עושה הפסקות כשהוא אוכל בשביל לנשום מהפה. לוקח לי להאכיל אותו לפחות חצי שעה ולפעמים יותר. בלילה הוא מתעורר המון בגלל שקשה לו לנשום והוא רגיל לישון עם מוצץ , אבל המוץ גם מפריע לו לנשום מהפה.
    אני כבר לא יודעת מה לעשות , הוא ממש מסכן וחסר אונים ואני גם חסרת אונם כי אני כבר לא יודעת מה לעשות.
    האם יש פתרון לבעיה הזאת?
    הוא כבר חצי שנה עם נזלת שלא עוזבת אותו אפילו ליום אחד .
    ונוא גם סבל מדלקו אוזניים בחודשיים האחרונים לפחות 4 פעמים.

אשמח אם תוכל לתת לי פתרון לבעיה או לפחות לעשות משהו שיכול להקל עליו.

תודה מראש
    אורטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צינון לתינוק בן חצי שנה

הוספת תגובה

• מקפיצה

אורטל
    23/04/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צינון לתינוק בן חצי שנה - תגובה

ד``ר יהושע דנינו
    23/04/2012

שלום אורטל,
    לא ברור מתיאורך האם הוא נבדק על ידי מומחה א.א.ג והאם נעשתה לו בדיקת סיבים אופטיים של האף ודרכי הנשימה העליונות?! במידה ואלה לא בוצעו אני ממליץ לפנות למומחה א.א.ג כדי שהבדיקות האלה יבוצעו ובהתאם להן תינתן לך המלצה להמשך בירור או טיפול.
    כל טוב,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו