דימום מהאף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום מהאף
    אינה
    20/05/2012

שלום, אני מאוד מוטרדת לשלומו של הבן שלי , יש לו באופן קבוע דימום מהאף שלפעמים הינו חזק ולפעמים פחות משני הנחיריים. הספירת דם שלו הייתה תקינה ללא ירידה בטרומבוציטים. אין לנו מחלות במשפחה אבל אבא שלו גם יש לו מדי פעם דימומים מהאף אך לא באופן תכוף כל כך כמו אצל הבן שלי. אני נורא מודאגת ואילו בדיקות אני צריכה לעשות עוד כדי לזהות מה הגורם לדימום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום מהאף

הוספת תגובה

• דימום מהאף

אינה
    20/05/2012

נ"ב הוא בן 4 והדימום אצלו התחיל מגיל שנתיים ובנוסף יש לו אנמיה עם המוגלובין של 10.7

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום מהאף - תגובה

ד``ר יהושע דנינו
    22/05/2012

שלום אינה,
    דימומים מהאף יכולים להיות בגלל יובש ריריות, כלי דם שבירים, הפרעות קרישה ועוד. בדיקת הדם שביצעתם אינה כוללת את כל מננוני הקרישה ולכן יש לבצע בדיקות קרישה נוספות (PT / PTT).
    לשם בדיקת אפשרויות טיפוליות מומלץ להיבדק אצל מומחה א.א.ג שיאבחן את הסיבות השונות האפשריות לדימום וימליץ על טיפול מתאים.
    כל טוב,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו