שלום...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום...
    ניקול
    03/06/2012

הבת שלי (שניה) נולדה כבדת שמיעה ויש לה נוזלים באוזניים כך טען הרופא.א.ג ביום שישי שעבר ובזמן האחרון מגרד לה באוזן ימין...שמתי לב שיש לה לכלוך בתוך האוזן הימין בצבע ירוק-חום בגלל נוזלים?אין לה חום... היא מטופלת ע"י אנטיביוטיקה "מוקסיפן". האם זה עוזר?מה עושים?איך מונעים את הלכלוך מהאוזן הימין?חמצן?עוזר?אני חוששת שאם אשים לה חמצן לתוך האוזן עלול לפגוע בשמיעה...הייתי תינוקת סבלתי מלכלוכים בתוך האוזניים למרות ששמו לי חמצן...פגע בשמיעה שלי. בגיל שנה או יותר..הוציאו לי שקדים. רציתי לדעת האם זה תורשתי?הבת שלי בכורה היו לה נוזלים באוזניים ודלקות כמה פעמים וגם פקקים....לא היו לה לכלוכים בתוך האוזניים. אז מה אתה מציע לי?אודה לך אם תוכל לענות במהרה, מודאגת האם:(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום...

הוספת תגובה

• הלו????למה אף אחד לא ענה לי...?

ניקול
    07/06/2012

היום היינו אצל הרופא לילדים שבדק את בתי באוזניים ואמר שעדיין יש לה דלקת באוזן ימין ושאפסיק לתת לה טיפות אוזניים כי זה לא עזר. הוא נתן לי תרופה אוגמנטין 400מג יותר חזקה ושאלתי אותו האם התרופה הזו לא תועיל?מה עושים?הוא אמר לי שייתכן שזה בגלל חירשות רצוי ללכת לרופא מומחה א.א.ג. אני לא יודעת אם יש סיכוי שתרופה אוגמנטין תועיל לבתי?...בבקשה תענה לי בהקדם האפשרי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלו????למה אף אחד לא ענה לי...? - תגובה

ד``ר יצחק ענתבי
    07/06/2012

ניקול שלום רב.
    לאור ההסטוריה המשפחתית של ליקוי שמיעה, ולאור ההפרשות (הירוקות) והממושכות, באוזנה של בתך, לא ברור מדוע לא נבדקה ע"י רופא מומחה א.א.גרון.
    הפרשה ממושכת מחייבת התייחסות, בדיקה מקיפה, ובדיקות עזר, שתכליתן להתגבר על הדלקת, וקביעת צורך בטיפול זה או אחר.
    מי החמצן אינם גורמים לנזק בשמיעה כל עוד אין נקבים בתופיות,
    ממכתבך לא ברור אם התהליכים הדלקתיים הם באוזן התיכונה או החיצונית.
    מומחה חייב לבדוק את הבת.
    איחולי בריאות שלמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי...

ניקול
    11/06/2012

קודם כל תודה על המענה...ביום א אז הרופא.א.ג בדק את הבת שלי ואמר שדלקת עברה... בגלל התרופה אוגמנטין שעזרה מאוד...ואתמול גליתי שצמחו לבתי 2 שיניים עליונות עקב כך היא סבלה מכאב באוזן ימין. ברוך השם היא בסדר גמור...תודה וכל טוב..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו