הפרשות חומות באוזניים לתינוק 5 חוד'

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשות חומות באוזניים לתינוק 5 חוד'
    מיה
    07/06/2012

שלום רב , לבן שלי בן חמישה חוד' יש בתוך האוזן כמו נוזל חום כהה שהיתייבש ,אין לו חום או נזלת ,אבל כן אני מרגישה שהוא באי שקט בלילה ומזיז את הראש מצד לצד הרבה ונוגע באוזניים ,לצערי אני גרה בישוב בצפון ק.שמונה שמגיע לכאן רופא אף אוזן גרון פעם בשבוע ,והתור הקרוב אילו זה רק עוד שבועיים.
    הכל התחיל אצל בני לפני שבועיים אני מעריכה... ניגשתי לרופאת ילדים והיא נתנה לתינוק שלי טיפות אוזניים בשם דזורן נתתי לו מס ימים והפסקתי ועכשיו בימים האחרונים ראיתי שהוא סובל אז נתתי לו מהבקבוקון גם אני ,,אבל אני מרגישה שזה לא טוב כי אני לא יודעת כמה פעמים ביום מותר? וכמה טיפות ביום? ומה זה הפרשות חומות לתינוק מהאוזן מה זה אומר? תודה רבה אמא מודאגת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפרשות חומות באוזניים לתינוק 5 חוד' - תגובה

ד``ר יהושע דנינו
    21/06/2012

שלום מיה,
    הפרשות חומות של שעוה הן נורמליות גם אצל תינוקות, אך הפרשות נוזליות מצביעות על תהליך דלקתי הדורש טיפול בדרך כלל מקומי.
    מומלץ לא להרטיב את האוזן, לשאוב או לנקות בעדינוות את ההפרשה ולשים טיפות מתאימות לפי המלצת רופא א.א.ג
    כל טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו