מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרשות חומות באוזניים לתינוק 5 חוד'מיה07/06/2012
שלום רב , לבן שלי בן חמישה חוד' יש בתוך האוזן כמו נוזל חום כהה שהיתייבש ,אין לו חום או נזלת ,אבל כן אני מרגישה שהוא באי שקט בלילה ומזיז את הראש מצד לצד הרבה ונוגע באוזניים ,לצערי אני גרה בישוב בצפון ק.שמונה שמגיע לכאן רופא אף אוזן גרון פעם בשבוע ,והתור הקרוב אילו זה רק עוד שבועיים.
הכל התחיל אצל בני לפני שבועיים אני מעריכה... ניגשתי לרופאת ילדים והיא נתנה לתינוק שלי טיפות אוזניים בשם דזורן נתתי לו מס ימים והפסקתי ועכשיו בימים האחרונים ראיתי שהוא סובל אז נתתי לו מהבקבוקון גם אני ,,אבל אני מרגישה שזה לא טוב כי אני לא יודעת כמה פעמים ביום מותר? וכמה טיפות ביום? ומה זה הפרשות חומות לתינוק מהאוזן מה זה אומר? תודה רבה אמא מודאגת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות חומות באוזניים לתינוק 5 חוד' - תגובה
ד``ר יהושע דנינו21/06/2012שלום מיה,
הפרשות חומות של שעוה הן נורמליות גם אצל תינוקות, אך הפרשות נוזליות מצביעות על תהליך דלקתי הדורש טיפול בדרך כלל מקומי.
מומלץ לא להרטיב את האוזן, לשאוב או לנקות בעדינוות את ההפרשה ולשים טיפות מתאימות לפי המלצת רופא א.א.ג
כל טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)