נפיחות ואודם בחלק החיצוני של האוזן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחות ואודם בחלק החיצוני של האוזן
    רוית
    04/09/2012

שלום רב,
    לפני יומיים הבחנתי אצל בני בן השישה שבועות בנפיחות בחלק החיצוני של האוזן מלווה באודם (ממש עד התנוך).
    בבדיקה רפואית שנערכה לו, הרופאה ציינה כי אין לו דלקת פנימית כמו כן התינוק חיוני וללא חום (בבדיקה רקטלית 37.5). הרופאה הורתה למרוח לו פעמיים ביום משחת
    Lanacort פעמיים ביום ובדוק שהחום לא עולה והנפיחות לא מחמירה.
    לאחר יום האוזן כמעט חזרה למצבה הרגיל, מרחתי לו עוד פעמם אחת והפסקתי (כיוון שהמשחה מכילה קורטיזון- כמו כן לא קיבלנו הוראות לגבי משך זמן).
    24 שעות לאחר שהופסק השימוש במשחה, שוב הבחנתי כי האדמומיות והנפיחות חוזרים (עדיין לא הגיעו לעוצמה המקורית) ומרחתי לו את המשחה שוב.
    בביקור הרופאה ציינה כי אין לה מושג במה מדובר ולא נראה לי כי מדובר בעקיצה.
    שאלתי היא, מה זה יכול להיות? מה המשמעות של חזרת האודם לאחר הפסקת השימוש במשחה (כאמור מרחתי אותה 3 פעמים בסך הכול)? יש לציין כי במידה ויופיע חום אני כמובן אלך איתו לחדר מיון על פי ההנחיות ובשל גילו הצעיר אך מאידך הייתי מאוד רוצה להימנע מכך.
    אודה על כול הבהרה ו\או עצה
    תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך

רוית
    04/09/2012

בהמשך להודעתי יש לציין כי מדובר באוזן הימנית בלבד, וכי ביום הראשון שבו גילתי את התופעה היו גם מעט הפרשות שקופות בחלק החיצוני.
    תודה שוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך אחרון..

רוית
    04/09/2012

אני מתנצלת על ההודעה בהמשכים,...
    הוספה אחרונה: התינוק נינוח וחיוני, לא מביע סימני מצוקה ו\או כאב, ישן טוב כהרגלו ולא בוכה מעבר לרגיל.
    שוב תודה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו