שלום רב ושנה טובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב ושנה טובה
    מאי
    15/09/2012

לרופא שלום רב ושנה טובה

ביתי בת 4 ילדה בריאה בדכ מלבד דלקות אוזניים גרון ריאות וכדומה

לאחר 8 חודשים של שקט בלי שום דלקות התחילה עם נזלת ושיעול ללא חום ומיום רביעי עם כאבי אוזניים וגרון הייתי אצל רופא ילדים וגם אף אוזן גרון שקבע שיש לה דלקת ענקית באוזן ימין וכמו כן משטח גרון יצא עם חידק סטרטוטוקוס A קיבלה אוגמנטין ל 10 ימים 6 סיס פעמים ביום שוקלת 14 קילו.

הפחד שלי שהילדה עדיין מנוזלת מאוד ללא חום ומשתעלת עם ליחה ואני פוחדת שהנזלת תגיע לאוזן ויצטרכו לנקז ואין לי כח לזה לנקז לה את האוזן כבר הייתי בסיפור הזה

איך יודעים האם אנטביוטיקה עובדת ואין ממה לחשוש ולמה הנזלת לא מפסיקה מה אפשר לתת כדי להפסיק את הנזלת שלא תעבור לאוזן

יש לציין שכרגע הילדה לא מתלוננת על כאבים ומתפקדת רגיל ממש אודה לתשובתך כי אין לי למי לפנות ליעוץ ואני חסרת אונים
    כמו כן לפני 3 חודשים גם קיבלה אוגמנטין עקב זיהום בעין מעקיצה האם יש מצב אולי שכבר האוגמנטין לא משפיע ממש תודה לתשובתיך שנה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב ושנה טובה

הוספת תגובה

• שלום רב ושנה טובה - תגובה

ד``ר יצחק ענתבי
    03/10/2012

מאי שלום רב.
    דלקות גרון ואוזניים ניתנות לאבחון ע"י בדיקת רופא ובדיקות עזר (דם, והדמיה), יש לבדוק את סוג החיידק שגרם לדלקת הנרחבת,(מישטח אוזן), ולטפל בהתאם. יש לצלם את לוע האף ולראות אם יש עירוב של השקד השלישי בכל התהליךץ
    אני משוכנע שמעקב של מומחה א.א.גרון יוכל לוודא הימצאות של תהליך דלקתי, ולטפל בו לפני שיתהווה ל "דלקת ענקית".
    איחולי בריאות שלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו