מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דום נשימה בשינהאילן26/05/2013
לבני בן השלוש נעשתה בדיקת שינה במעבדה.התוצאה היתה לא טובה - דום נשימה ברמה קשה.ההמלצה ע"פ הבדיקה היתה ניתוח שקדים+שקד שלישי.
מצד שני - השקדים שלו לא ממש גדולים והרופא אמר שרק ביום הניתוח של השקד השלישי יחליטו אם להוריד גם את השקדים.
אני מבולבל - מצד אחד דום נשימה קשה ומצד שני שקדים לא גדולים ואולי אפילו לא יורידו אותם. הרופא אמר גם שניתוח לשקד שלישי משפיע רק על הנשימה אבל לא על הדום נשימה. רק שקדים משפיעים על דום נשימה. אבל שוב - הם לא גדולים ולא בטוח אם יסירו אותם ושהסרתם יפתור את הדום נשימה.
אני כבר לא יודע מה לעשות ומהי האבחנה הסופית.
אודה לך אם תוכל להסביר לי כיצד זה יכול להיות ומהי יכולה להיות האבחנה.
תודה,
אב מודאג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דום נשימה בשינה - תגובה
ד``ר יהושע דנינו28/05/2013שלום רב,
צריך לברר אם תסמונת הדום נשימה בשינה היא חסימתית או לא חסימתית. במידה והיא נובעת מחסימה כפי שמתארת תשובת מעבדת השינה יש להסיר את השקדים ואת השקד השלישי. (גם אם השקדים לא ממש גדולים). בילדים הסיבה השכיחה ביותר לתסמונת דום נשימה בשינה היא חסימתית והיא נובעת מחסימה של השקדים והשקד השלישי.
כל טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)