נזלת בלתי פוסקת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נזלת בלתי פוסקת
    ליז
    22/09/2013

שלום ד"ר,בני בן שנתיים ומאז גיל שנה כל הזמן עם נזלת באף.
    רופאת משפחה נותנת לו סירופ לייבוש הנזלת,אכן עוזר למשך שבוע ואז שוב "הברז" באף נפתח.
    הנזלת לעיתם שקופה לעיתים ירוקה.זה מקשה על הילד בנשימה הוא כל הזמן עם פה פתוח ונוחר בלילה.
    ביקרתי אצל א,א,ג שלח אותי לצילום ושהגיע הדיסק שוב ביקרתי אצלו עם התוצאות והוא אמר לי לחכות קצת עם ניתוח כי לעיתים זה עובר עם הגיל! ??? וביקש לראות את הילד שוב בעוד חודש.
    מה לדעתך עלי לעשות? אולי לבדוק חוות דעת נוספת? כי הנזלת לא פוסקת.הצילום לא יצא 100אחוז הרופא אמר שראו שם בעיקר את הידיים שלי שהחזיקו אותו כי הוא צרח שם לטכנאי.
    אודה לך על תשובתך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נזלת בלתי פוסקת

הוספת תגובה

• נזלת בלתי פוסקת - תגובה

ד``ר יצחק ענתבי
    22/09/2013

ליז שלום רב.
    הנזלות יכולות להופיע בגלל שני גורמים עיקריים: האחד שקד שלישי מוגדל המיצר את מעבר האוויר מהאף אל הלוע, והשני, תופעה אלרגית.
    את בדיקת השקד השלישי אפשר לבצע באופנים שונים, צילום, אנדוסקופיה, או מישוש ידני.
    את תופעות האלרגיה אפשר לבדוק מול אלרגולוג ילדים.
    אני מניח שהרופא המקצועי של בנך אינו מרשה לעצמו לנתח את השקד השלישי, ובצדק, כי איכות הצילום לא מאפשרת לו לדעת באופן ברור שזו הבעיה, אך מאידך אני לא יודע מה ההמתנה של "ניראה בעוד חודש" תיתן לו.
    איחולי בריאות שלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו