דלקות אוזנים חוזרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקות אוזנים חוזרות
    רותה
    22/10/2013

שלום
    בני בן שנתיים וחצי , סובל מדלקות אוזניים חוזרות , בכל שלושה חודשים בערך
    מעלה חום , קרוב ל40 , בכל פעם שהלכנו לרופא א.א.ג נמצא כי יש לו דלקת חריפה באוזן שמאל (תמיד באותה האוזן) הרופא המליץ לדאוג שלא יכנסו מים לאוזנים (אנחנו תמיד משתמשים באטמי אוזנים) ובכל פעם אנחנו מקבלים מרשם לאנטביוטיקה למשך 10 ימים . מכיוון שמדובר במקרה שחוזר עליו אנחנו רוצים פתרון אחר.
    לפני תשעה ימים התחלנו אנטביוטיקה אוגמנטין 3.5 CC פעמיים ביום (הבן שלי שוקל 12 ק"ג)
    האנטביוטיקה פעלה מהר והחום נעלם , אך אתמול לאחר שמונה ימים של מתן אנטביוטיקה החום הגבוה חזר (קרוב ל-40 מעלות)
    מה לעשות? המצב מאוד מתסכל ואני מרגישה שאני לא נותנת את הטיפול הנכון עבור בני. אנא עזרתכם.
    תודה מראש
    רותה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקות אוזנים חוזרות

הוספת תגובה

• דלקות אוזנים חוזרות - תגובה

ד``ר יצחק ענתבי
    22/10/2013

רותה שלום רב.
    לאור הסיפור החוזר של דלקות והטיפולים האנטיביוטיים החוזרים, שהשפעתם אינה לטווח זמן ארוך, אני מציע להמעיט בטיפולים אנטיביוטיים, ככל שאפשר, השמירה ממים אינה הכרחית אלא בשעה שיש דלקת (כי לרוב דלקות האוזניים בילדים, הן דלקות באוזן התיכונה).
    לא מן הנמנע שהפתרון לבעיית הדלקות יהיה ניתוח צינוריות, אלא שלפני כן הייתי ממליץ לבדוק את השקד השלישי, והשפעתו כגורם מסייע לדלקות האוזניים של בנך.
    איחולי בריאות שלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו