מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת אוזנים לילד בן שנה וחודשאוסנת01/01/2014
שלום בני בן שנה וחודש, מגיל 11 חודשים אובחן אצלו דלקת בשתי האוזניים, הרופא הביא לי צפוויט. לאחר כשבוע שסיימנו את האנטיביוטיקה לקחתי אותו שוב לרופא כי היה לו חום נמוך יחסית אבל כל הזמן נוגע באוזניים, ושוב אובחן דלקת ושוב קיבלתי צפוויט. אחרי שבוע שסיימתי את האנטיביוטיקה, הלכתי לרופא כי הילד נוגע באוזניים והוא אמר לי שנחליף אנטיביוטיקה לאוגמנטין ל-10 ימים (3.5 סיסי פעמיים ביום) ולאחר מכן נתחיל טיפול מונע עם ריספרים לחודש ימים. היום אני 6 ימים עם האוגמנטין- לקחתי אותו שוב לרופא כי הוא נוגע באוזניים (הוא רגוע, אוכל, שותה, משחק- רק מידי פעם נוגע באוזנים) והרופא אמר שעדיין הדלקת לא עברה, שהאוזניים לא נראות טוב- מלאות בדלקת ושנסיים את האנטיביוטיקה ונתחיל את הטיפול המונע, ואם הדלקת לא עוברת יש לשקול ניתוח כפתורים.
יש לציין הרופא ילדים לא איבחן את הדלקות ורק א.א.ג איבחן אותם. (א.א.ג נתן לי את כל האנטיביוטיקות).
שאלותי הם:
1. לדעתי הצפוויט לא השפיע עליו מההתחלה. האם צפוויט מתאים לדלקת אוזניים? כי הרופא ילדים אמר לי שזה לא מתאים לאוזניים והא.א.ג אמר לי שזאת האנטיביוטקה הכי טובה לאוזניים.
2. אחרי 6 ימים של אוגמנטין צריך להיות שיפור באוזניים?
3.האם האבחנה של הא.א.ג נכונה?
בבקשה, אני מיואשת איני רוצה לעשות את הניתוח הזה!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת אוזנים לילד בן שנה וחודש - תגובה
ד``ר יהושע דנינו06/01/2014שלום אסנת
1.צפוויט טוב לדלקת אוזניים במקרים מסוימים,
2.בד"כ יש שיפור ,ואם אין,צריך להחליף את האנטיביוטיקה או לבצע ניקור,תלוי בבדיקה.
3.קשה להביע דעה ללא בדיקה,אך טיפול אנטיביוטי מנעתי מקובל לדלקות חוזרות.
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)