אמא מודאג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא מודאג
    נטלי
    17/01/2014

שלום רב
    שאלות רבות לי אליכם אם תוכלו בבקשה לענות אודה לכם מאוד כי אני ממש מפחדת כבר ואובדת עצות...
    1) בשימוש באייר פופר. מדוע אומרים שהוא מזיק ויכול בעצמו לגרום לדלקת באוזניים בזמן שיש נזלת? אינני מבינה זאת מבחינה אנטומית...(לדברי רופא אאג)
    2) כמה פעמים מותר לעשות לילד כפתורים בחיים? הציעו לנו לעבור שוב ניתוח כפתורים. עבר כבר בשנת 2011 כפתורים, הם נפלו, ושוב אנו בלופ של כאבי אוזניים, דלקות וכו...

3)מה הסכנה ואיך ניתן לתקן נקב/ חור בעור התוף כתוצאה מכפתורים? האם יכול להיווצר נזק תמידי וחרשות כתוצאה מכך?
    4)מאז הניתוח כפתורים ב- 2011 הם שרדו בקושי 7 חוד ונפלו . מאז אני עדיין ממשיכה לשים לו אטמים למקלחת, ובל פעם שיש רוח אני שמה לא אטמים או מחממי אוזניים כדי למנוע כניסת רוח לאוזן. האם זה תקין? האם העובדה שאני לא נותנת למים או לרוח להיכנס לאוזן פוגעת בו?
    5) הגיוני שכל רוח יכולה לגרום לו לכאב אוזניים? הגיוני שהכאב מופיע יום אחד באוזן שמאל ויום למחרת עובר לאוזן ימין? יכול להיות שזה משהו אחר בכלל?

אני ממש מודאגת , אעריך זאת מאוד אם תוכלו לענות לי על כל השאלות..
    בכבוד רב
    נטלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא מודאג

הוספת תגובה

• אמא מודאג - תגובה

ד``ר יהושע דנינו
    19/01/2014

שלום נטלי
    1.כשיש נזלת שימוש באירפופר יכול לדחוף אותה לאוזן תיכונה ולגרום לדלקת.
    2.כמה שצריך.
    3.ניתן לסגור את הנקב ע"י ניתוח
    4.רוח לא מפריעה ,מים מזיקים כשיש נקב או כפתור.
    5.רוא קרה יכולה להיות לא נעימה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו