דלקת באוזניים בינוניות אצל ילד שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת באוזניים בינוניות אצל ילד שנה
    אני
    22/03/2014

הנכד שלי(בן שנה וחודש,משקלו-11-10 ק''ג) חולה במשך 9 ימים.הכל התחיל מנזלת,דלקת בעיניים וחום גבוה-עד 39 ומעלה.3 פעמים היונו אצל רופאים-מחלה וירלית.בבדיקת דם-רק מונוציטוזיס-17.3,ליוקופורמולה-בגדר נורמה.בפעם רביעית בביקור אצל רופאה-בנוסך-דלקת באוזן בינונית שמאלית-טיפות סילוקסן לאוזן+מוקסיפן 9 cc פעמיים ביום.כבר יום רביעי אחרי נטילת אנטיביוטיקה-חום עדיין גבוע-עד 39,ילד אוכל בקושי-רק מטרנה.אתמול הינו שוב(פעם חמישית)אצל רופא אחר-עכשיו- דלקת בשתי אוזניים.טיפול -מוקסיפן+סילוקסן +נגד חום,טיפות לאך.השאלה-חום גבוה 9 ימים,שממשיךאחרי כמעט 4 ימים נטילת אנטיביוטיקה-זה יכול להיות?למיון אי-אפשר לקבל הפניה?מה לעשות?הצילו,בבקשה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דלקת באוזניים בינוניות אצל ילד שנה - תגובה

ד``ר יהושע דנינו
    23/03/2014

שלום אני
    לחום סיבות רבות ,האוזן היא רק אחת מהן.מתן מוקסיפן משך 4 ימים לא בהכרך עוזר ,כי יכול להיות שאין זהום חידקי או שהחידק לא רגיש,
    מציע לפנות למומחה א.א.ג לשלול מקור א.א.ג והוא ימליצ הלאה.
    כל טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת באוזניים בינוניות

אני
    24/03/2014

תודה רבה,ד''ר יהושע דנינו . הינו במיון בשבת.בדקו הכל-אובחנה מחלה וירלית(אדנווירוס?) עם סיבוך-דלקת באוזן תיכונה שמאלית-הומלץ להמשיך הטיפול הקודם.היום חום סובפברילי.הילד התחיל לאכול.עוד פעם-תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו