מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מסטואידיסתות17/02/2015
שלום וברכה,
האחיינית שלי בת השנה ושבעה חודשים התאשפזה לפני שבוע ביום חמישי לאחר שלפתע האוזן שלה התנפחה בלטה ונהייתה ממש אדומה ומגורה. בבית החולים אמרו שיש לה דלקת מאוד חמורה ואמרו שזה מסטואידיס. היא כבר שבוע בבית חולים, טופלה ע״י אנטיביוטיקה דרך הוריד אוגמנטין ומקבלת גם טיפות אוזניים. עשו לה דיקור בעותר התוף לאחר כמה ימים לאחר שהחור התאחה עשו לה שוב דיקור ולאחר יום דיקור חיצוני. נכון לעכשיו רואים שיש עוד דלקת והם מתלבטים אם להכניסה לניתוח ולעשות לה צילום סיטי. החליטו לחכות עד מחר לפני שעושים לה צילום.
אני ממש חוששת לשלומה ולטיפול שהיא מקבלת חשבתי לקחת אותה לרופא פרטי מומחה.
השאלה שלי במידה ויחליטו לנתח אותה..כמה זמן אוכל להמתין עם ההחלטה? אני רוצה למצוא לך רופא טוב השאלה אם בשבוע של המתנה לפני כניסה לניתוח זה יכול לפגוע בשמיעה שלה או בה?
דבר שני האם להערכתכם ההמתנה הרבה בבית חולים לפני ביצוע בדיקת סיטי היא הכרחית? האם כל יום שעובר לא מסכן אותה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסטואידיס - תגובה
ד``ר יצחק ענתבי18/02/2015תות שלום רב.
מדובר בדלקת אוזן תיכונה, שהתפשטה למסטואיד, ובהגדרה הרפואית - מסטואידיטיס. הטיפול המקובל הוא אנטיביוטיקה תוך ורידית, ודיקור התופית לשיפור הניקוז של ההפרשות המוגלתיות מהחלל הסגור.
הצורך בהדמיית CT, נישקל, ייתכן, לאור העדר שיפור. לגבי הדחיפות בהתייעצות, הדבר תלוי גם בשיפור הקליני והסוביקטיבי.
איחולי בריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)







.jpg)
