מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת אוזןאורנה21/01/2016
דר' שלום רב ותודה רבה מראש,
הנכד שלי היום בן 5 וחצי חודשים התחיל פתאום המון לצרוח. בגיל חודשיים וחצי קיבל חום גבוה ולא יודעת למה סתם שלחו אותו לבית חולים לבדיקה מכיוון שבדיקת הדם לא היתה בסדר. שם החליטו לשלוח אותו מיד הביתה עם אנטיביוטיקה ועכשיו הכל בסדר. היתה שם רופאה סטזרית צעירה שבדקה אותו והכניסה לו לאוזן את הקונוס (נדמה לי שככה קוראים לזה) זאת הצינורית שמחדירים לאוזן. היא גם החליפה צינורית ולקחת צינורית הכי ארוכה שזה היה מפחיד נורא !!!!! יקיבלנו הלם מהאורך שלו. ש מצב שהיא קרעה לו את עור התוף או עשתה נזק כל שהוא לכן הילד אולי גם לא שומע טוב וצורח או שאין קשר בכלל? אפשרי לקרוע את עור התוף עם הצינורית הזאת, כי רופא ילדים בד"כ זה צינור לגמרי קצר. אני ובתי עד עכשיו מפחדות לדעת אם יש דבר כזה שגרמה לו חלילה לנזק . תודה רבה על תשובתך,, ורדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת אוזן - תגובה
ד``ר יצחק ענתבי22/01/2016ורדה שלום רב.
הבונוס עליו את מדברת הוא "ספקולום אוזן", וככל הנראה הוחלף לקנוס דק יותר, כדי שיאפשר בדיקה יסודית יותר.
הסיכוי שהמכשיר יפגע בעור התוף היינו כמעט אפסי. (כי החלק הדק הולך ומתרחב כך שהתגלה בחלק החיצוני עוצרת אותו מלהגיע לעור התוף.
אני מניח שהנכד ביצע סקר שמיעה לפני שחרורו, לאחר הלידה, אלא שאם קיים בלבכם ספק לגבי מצב השמיעה, כדאי להפנותו לבדיקת שמיעה ( או BERA), ולצורך זאת, חובה להיבדק תחילה ע"י מומחה א.א.גרון.
אוסיף ואומר, שנקבים טראומטיים בעור התוף, ובמיוחד בגיל הרך, נסגרים מאליהם. בריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)