כריתת שקדים מלאה- בלחץ!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כריתת שקדים מלאה- בלחץ!!!
    נטלי
    29/03/2016

שלום רב לכם
    הבת שלי בת 5 שנים הייתה בייעוץ אאג שבו הוחלט על כריתת שקדים מלאה.הוא אמר שהחיסרון בקובליישן חלקי הוא שיש סיכוי שייצמח שוב....הוסבר לי בקצרה על הניתוח ותופעות הלוואי שלו.
    1. יכולות להופיע הקאות כתוצאה מההרדמה המלאה- האם ההקאות לא יכולות בעצמן לגרום לדימום מהגרון בגלל הגירוי לאזור הניתוח ?
    2. האם שיעול לאחר הניתוח כתוצאה מהטובוס שהוכנס לא יכול גם לגרום לגירוי ופציעה וכתוצאה מכך לדימום מאזור הניתוח?

אני ממש בלחץ
    אודה לכם על תשובתכם במהרה
    בכבוד רב
    נטלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כריתת שקדים מלאה- בלחץ!!!

הוספת תגובה

• כריתת שקדים מלאה- בלחץ!!! - תגובה

ד``ר יהושע דנינו
    30/03/2016

שלום נטלי
    הקאות אחר הניתוח קורות בגלל חומרי ההרדמה שאמורים להיעלם מהגוף ביממה הראשונה אחר הניתוח,לכן יש הוראה לאשפוז והשגחה ביממה הראשונה.
    בנוסף חומרי ההרדמה החדשים בשנים אחרונות פחות גורמים להקאות והמרדים יכול להוסיף תרופה נגד הקאות במידת הצורך.
    צינור ההנשמה מוכנס לפני הניתוח ולכן לא גורם לדימום,הוצאתו לא נוגעת באזור הניתוח ולכן לא גורמת לדימום.
    כל טוב ובהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו