מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אף סתום תמידית גודש רב באף ושימוש בתרסיסי אף סטרואידיםשרון09/05/2016
אני כבר כחצי שנה עם גודש באף אשר גורם למלאות של נוזלים באוזניים ובשל כך משתמשת מידי פעם באיירפופר לשחרור לחץ באוזן הבעיה שלי היא כי האף סתום תמידית ומשתמשת כחצי שנה בתרסיסים המכילים סטרואידים כמו נזוקורט פליקסונז סטרונאז ועכשיו אבאמיס ובנוסף כל לילה חייבת לשים אוטריוין כדי לפתוח את האף ושאוכל לישון אחרת האף סתום בצורה קשה שלא נותנת אפשרות לישון שאלותי הם האם שימוש ממושך כל כך ורצוף של תרסיסי סטרואידים לא מזיקים חלילה האם פעם בלילה אוטריוין הוא לא מזיק האם עצם השימוש של פעם ביום באוטריוין מזיק להשפעת התרסיסי סטרואידים שלא משחררים לי את הגודש באף ממש אובדת עצות מצד אחד חוששת משימוש כה ממושך בתרסיסים המכילים סטרואידים למעלה מחצי שנה ומצד שני לא מסוגלת לסבול אף סתום כל כך מדברת דרך האף כל אחד שואל מה את מצונננת?? ואני לא מצוננת אלא פשוט אף סתום תמידית מה לדעתך ניתן לעשות במצב שתואר?
אודה לתשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אף סתום תמידית גודש רב באף ושימוש בתרסיסי אף סטרואידים - תגובה
ד``ר יצחק ענתבי09/05/2016שרון שלום רב.
נתון חשוב מאוד חסר במכתבך, והוא הגיל. אם את מעבר לגיל 16-17, יש לחשוב על התערהות כירורגית לפתיחת מעברי האוויר באף, אם את צעירה מגיל זה, אפשר שהסיבה היא אלרגית (שיכולה להיות גם בגיל מאוחר יותר), בכל מקרה כדאי להתייעץ עם מומחה א.א.גרון, ומומחה אלרגיה.
איחולי בריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)