מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח כפתורים ואנדואיד באזנייםמאיה28/10/2016
שלום, ביתי בת 18 חודשים עם נוזלים/דלקות אוזניים חוזרות לפחות פעמיים שלוש בחודש בעשרה חודשים אחרונים. מתעוררת הרבה לשתות במהלל הלילה ולא רגועה. אלרגית לאוגמנטין וכבר לא מגיבה לספדיניר. פעם אחרונה קיבלה אנטיביוטיקה בזריקה. היא עברה בהצלחה בדיקת שמיעה ורופא אאג בדק ובהתחלה אמר שלא זקוקה לכפתורים כי האוזניים היו נקיות אך בבדיקת תעלות האף )תמונה ( אמר שיש חסימה ואז המליץ על ניתוח כפתורים והסרת האנדואיד. הייתי מעוניינת לשמוע חוות דעת לפני שאני קובעת תור לניתוח. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח שקד שלישי וצינוריות?
ד``ר יצחק ענתבי29/10/2016מאיה שלום רב.
העובדה שיש דלקות אוזניים חוזרות, לעיתים מצדיקה התערבות ניתוחית לכריתת השקד השלישי, וצינוריות לאוזניים. במכתבך את כורכת נוזלים ודלקות במשך 10 ח', כמה גלקות וכמה פעמים אבחנה של נוזלים?
העובדה שבדיקת השמיעה הינה תקינה, הייתי נמנע מהכנסת הצינוריות, ומסתפק בכריתת השקד השלישי. לידיעתך, כריתת השקד בגיל זה אינה תמיד סוף פסוק, כי הוא יגדל מחדש.
איחולי בריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח כפתורים ואנדואיד
מאיה30/10/2016תודה על המענה המהיר . בדרך כלל זה מתחיל מנוזלים והופך לדלקת. לפעמים רק באוזן אחת לפעמים ירפא מאחת ויעבור לשנייה. לפני כשבועיים הייתה עם דלקת באוזן אחת ונוזלים בשנייה וקיבלה זריקה שניקתה הכל . בדיקת השמיעה נערכה לפני 5 ימים. נאמר לי שאולי הזריקה הייתה מספיק חזקה להשאיר את האוזניים נקיות. עכשיו היא שוב מצוננת . אני מפחדת מהניתוח אבל רוצה ילדה בריאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)