מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היווצרות מוגברת של דונג באוזנייםזוהר18/07/2017
היי.
קוראים לי זוהר ואני בת 19. כבר שנים שאני סובלת מהיווצרות מוגברת באוזניים. בתכיפות של כל חודשיים אני צריכה ללכת לרופאת אוזניים שאני מכירה כבר שנים.
ניסיתי טיפות כבר מספר רב של פעמים אך לא היה שום שיפור או דחייה במצב.
לפני זמן לא רב עברנו למרכז ועכשיו עליי לחפש רופא אוזניים באזור אליו אני אוכל ללכת באופן קבוע.
העניין הוא, אני אדם מאוד רגיש הסובלת מחרדות. רופאת האוזניים שטיפלה בי השתמשה איתי בשיטה של הוצאת הדונג על ידיי מכשיר לולאה.
אני מחפשת רופא/רופאה באזור המרכז אשר משתמשים בשיטה הזאת ובעלי סבלנות אל אנשים כמוני. אם אפשר בפרטי, אפילו יותר טוב.
מאוד קשה לי עם שינויים ואני סובלת מחרדות רבות, לכן כל העניין בכלל לא פשוט עבורי ואני רוצה להסתמך על רופאה קבועה שעליה אני יכולה לסמוך :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דונג באוזניים
ד``ר יצחק ענתבי18/07/2017זוהר שלום רב.
פורום זה אינו המקום כדי להמליץ על מומחה/ית א. א. גרון, ואינו קובע מי סבלני/ת יותר.
כל מה שאוכל להמליץ לך, לנסות טיפול בשמן פאראפין אחת ל 3-4 שב', למשך מספר ימים, מניסיוני זה בהחלט יכול להפחית את תדירות היווצרות הפקקים.
איחולי בריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל:
זוהר18/07/2017תודה, אבל אני יודעת מניסיון שזה לא עוזר לי.
ההיווצרות שלי היא לא של פקקים אלא פשוט של שעווה מוגברת. היא אפילו לפעמים רכה ורגילה אלא פשוט בכמויות גבוהות כך שנוצרת חסימה.
הטיפות לא עושות שום דבר כדי לעזור להקלה, ואפילו במקרים רבים רק גורמות לחסימה להתגבר.
בכל מקרה, תודה על שהשבת לי בחזרה. אני מעריכה את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)