היווצרות מוגברת של דונג באוזניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היווצרות מוגברת של דונג באוזניים
    זוהר
    18/07/2017

היי.
    קוראים לי זוהר ואני בת 19. כבר שנים שאני סובלת מהיווצרות מוגברת באוזניים. בתכיפות של כל חודשיים אני צריכה ללכת לרופאת אוזניים שאני מכירה כבר שנים.
    ניסיתי טיפות כבר מספר רב של פעמים אך לא היה שום שיפור או דחייה במצב.
    לפני זמן לא רב עברנו למרכז ועכשיו עליי לחפש רופא אוזניים באזור אליו אני אוכל ללכת באופן קבוע.
    העניין הוא, אני אדם מאוד רגיש הסובלת מחרדות. רופאת האוזניים שטיפלה בי השתמשה איתי בשיטה של הוצאת הדונג על ידיי מכשיר לולאה.
    אני מחפשת רופא/רופאה באזור המרכז אשר משתמשים בשיטה הזאת ובעלי סבלנות אל אנשים כמוני. אם אפשר בפרטי, אפילו יותר טוב.
    מאוד קשה לי עם שינויים ואני סובלת מחרדות רבות, לכן כל העניין בכלל לא פשוט עבורי ואני רוצה להסתמך על רופאה קבועה שעליה אני יכולה לסמוך :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דונג באוזניים

ד``ר יצחק ענתבי
    18/07/2017

זוהר שלום רב.
    פורום זה אינו המקום כדי להמליץ על מומחה/ית א. א. גרון, ואינו קובע מי סבלני/ת יותר.
    כל מה שאוכל להמליץ לך, לנסות טיפול בשמן פאראפין אחת ל 3-4 שב', למשך מספר ימים, מניסיוני זה בהחלט יכול להפחית את תדירות היווצרות הפקקים.
    איחולי בריאות שלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל:

זוהר
    18/07/2017

תודה, אבל אני יודעת מניסיון שזה לא עוזר לי.
    ההיווצרות שלי היא לא של פקקים אלא פשוט של שעווה מוגברת. היא אפילו לפעמים רכה ורגילה אלא פשוט בכמויות גבוהות כך שנוצרת חסימה.
    הטיפות לא עושות שום דבר כדי לעזור להקלה, ואפילו במקרים רבים רק גורמות לחסימה להתגבר.
    בכל מקרה, תודה על שהשבת לי בחזרה. אני מעריכה את זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו