ניתוח שקד שלישי ושקדים

מנהל הפורום

ד"ר עמית וולפוביץ
ד"ר עמית וולפוביץ
053-4877820
לקביעת תור אצל ד"ר עמית וולפוביץ
053-4877820 ללא פרסום בפורום
 
  • ניתוח שקד שלישי ושקדים
    אנה
    14/04/2019

    שלום רב,
    בני בן ה-4 נמצא ברשימת המתנה מעל לשנה וחצי לניתוח להוצאת שקד שלישי עקב נחירות ושינה עם פה פתוח.
    יש לו היצרות של הלוע, נוזלים באוזניים וירידה קלה בשמיעה.
    למרות כל זה ההתפתחות שלו מצוינת ומהירה לגילו (מדבר נפלא וכו). ואין דלקות אוזניים....
    מועד הניתוח קרב ובא ופתאום בבדיקת רופא ממליצים לנו גם לכרות את השקדים (הרופא רשם שקדים +3 ) ובהמשך אם הנוזלים לא ייצאו לבצע ניתוח נוסף של כפתורים.
    אני מאד חוששת מהרדמה ומדימום..
    קראתי שיש שיטה של הקטנת שקדים...
    אלו הן שאלותיי:
    1.תוכל בבקשה להסביר מה יתרונות של שיטה זו על פני כריתה מלאה?
    2. האם הקטנת שקדים פחות מסוכנת ואין סיכוי לדימום?
    3. מה הסיכוי שלאחר הקטנה הן שוב יצמחו?
    4. מה זה שקדים +3?

    תודה רבה מראש

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר עמית וולפוביץ - 053-4877820

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • הקטנת שקדים

    ד"ר עמית וולפוביץ
    14/05/2019

    בהקטנת שקדים ישנו סיכוי נמוך יותר לדימום לאחר הניתוח אף קיים סיכון מוגבר לצמיחה חוזרת של השקדים. ממליץ להתייעץ עם הרופא המנתח על ההתוויה

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


