מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- otitisטלי26/06/2008
לד"ר שלום רב בן של חברה שלי ברוסיה בן ה 3.5 קיבל אבחנה bilateral exsudate middle otitis, adenoids 3 degrees ,הרופא ממליץ לנתח באופן דחוף,האם לדעתך יש מקום לטיפול או שניתוח זה הפיתרון? במידה ויהיה צורך בניתוח הם מעדיפים להגיע לארץ,האם זה תחום פעילותך? מצורפת אאודיאוגרמה יש לי גם אאודיאוגרמה אך אין אפשרות לצרפה כאן בתודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוטיטיס
ד``ר יהושע דנינו29/06/2008שלום לך טלי,
ילדים בגיל הזה יכולים לסבול מנוזלים באוזניים הקשורים לאי תפקוד של התעלה שבין האוזן לגרון. אי התפקוד של התעלה יכול להיות קשור בגיל הזה לשקד השלישי מוגדל (האדנואיד).
כנראה, הבן של חברתך סובל משתי אבחנות אלו של נוזלים באוזניים ואדנואיד מוגדל.
הטיפול בנוזלים יכול להיות תרופתי או ניתוחי. הטיפול באדונאיד המוגדל משמעותית, הינו ניתוח להסרת האדנואיד, שיסייע בפתיחת התעלה שבין האוזן לגרון.
לשאלתך, תחום ניתוחים זה הוא חלק מתחום ההתמחות שלי.
חיפוש בפורום יאפשר לך לראות תרשים סכמטי המתאר את האדנואיד.
אני מאחל לבנה של חברתך הצלחה בטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)