מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקשה להבהרה נוספת ד"ר .טל09/08/2008
יש לציין שלאמא שלי ולאחי אוזניים (שתי האוזניים) קטנות, יחסית, הצורה הינה רגילה ובלי עיוותים כלשהם. האם זוהי התפתחות רגילה של האוזניים מבלי קשר או הקרנה כלשהו לפתולוגיה מסוימת בגוף? האם בדומה שיש אוזניים בעלות גודל רגיל או גדול ופולט, ישנן אוזניים קטנות מבלי הפרעה כלשהי בהתפתחות ?! האם אתה ממליץ לי לגשת לניפרולוג מומחה או למומחה א.א.ג באזור מגוריי? זהו החיסרון היחידי בלהיות סטודנט לרפואה -- ככל שהידע שלי גדל אני מיישם אותו על עצמי וזה מגדיל את החרדה אצלי :() יש לך עוד טיפ בשביל תופעה זו, בהיותך סטודנט לרפואה לעבר :) אשמח מאוד להבהרה ממך. זה חשוב לי מאוד ומדאיג אותי הרבה. תודה רבה על תשומת הלב !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה להבהרה
ד``ר יהושע דנינו10/08/2008טל שלום
גודל האוזניים אינו מצביע בדרך כלל על פתולוגיה והוא יכול להיות קשור למרכיבים תורשתיים.
לאור החששות שלך אני ממליץ לך לפנות למומחה א.א.ג. והוא יחליט אם יש צורך להפנותך לבירור רפואי נוסף.
טיפ נוסף שיש לי אליך הוא לעשות שימוש שיש לך כסטודנט לרפואה בנגישות למוריך המומחים ולספרות הרפואית הרלוונטית.
אני מאחל לך הצלחה בלימודיך וכל טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)