מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח כפתוריםורד17/08/2008
שלום רב לבני היקר בן ה3.4 יש ירידה של כארבעים וחמש בשמיעה. הרופא הפנה אותנו לניתוח כפתורים. לצערי אין לי ביטוח משלים לפיכך אאלץ להמתין חצי שנה (תקופת הכשרה). האם יש דרך לקבוע ניתוח מהיר ודחוף בבית חולים ציבורי? מהם תופעות הלוואי של הניתוח?(אציין כי בני לא סבל מדלקות אוזניים חוזרות ונשנות) מחכה לתשובתכם. תודה מראש ושבוע נפלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח כפתורים
ד``ר יצחק ענתבי17/08/2008ורד ובנה היקר שלום.
ליקוי שמיעה של 45 ד.ב., מוגדר כליקוי חמור, והשפעתו על התפתחות השפה והגירויים האינטלקטואלים על הילד, יכולה להיות משמעותית.
אני מקווה שלא מדובר בבדיקת שמיעה אחת, אקראית, ושהבדיקה לא בוצעה בשעת היצטננות.
תופעות לוואי בניתוח צינוריות הינן מינוריות, האחת אפשרות של דלקת ודחייה מהירה של ה"גוף הזר", ומאידך אפשרית "היצמדות" של הצינורית לזמן ממושך, ואפשרות לנקב בעור התוף.
אני בטוח שהרופא המקצועי המטפל בבנך, יוכל למצוא את הדרך לקיצור ההמתנה לניתוח במסגרת בי"ח ציבורי.
אני מרשה לעצמי לייעץ , לשקול גם כריתת שקד שלישי (אדנואיד), במחשבה שיש לו חלק בהפרעת הניקוז של הנוזלים מהאוזן התיכונה.
בריאות שלמה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוב תודות לד"ר יצחק ענתבי על תשובתו
ורד19/08/2008יישר כוחך(:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)