מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח כפתורים? יש דרך אחרת???אריק17/09/2008
הבן שלי בן שנתיים ו-11 חודשים סובל מנוזלים בשתי האוזניים, לאחר שלקחנו אותו לבדיקת שמיעה נמצא שיש פגיעה בשמיעה והוחלט ע"י רופא מומחה לתת לו תרופה לייבוש הנוזלים, יש לציין שכעבור עשרה ימים של השימוש בתרופה חל שיפור ניכר בשמיעתו. כעבור שבועיים לערך לקחנו אותו שוב לבדיקת שמיעה (גם הומלץ לנו לעשות כן וגם שמיעתו שוב הדרדרה). כאמור הבדיקה הראתה שישנה לקות שמיעה גבוהה בשתי אוזניו. אני אישית קראתי על ניתוח כפתורים ולא אהבתי את הרעיון של ההרדמה המלאה מאחר וסבתא שלו מצד אמו כמעט ולא התעוררה מהרדמה כללית. שאלתי היא האם יש אלטרנטיבה לניתוח כפתורים ואיך אפשר לבדוק רגישות לסם הרדמה אצל ילד שיש לו היסטורייה בעייתית במשפחה להרדמה. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרדמה כללית לניתוח.
ד``ר יצחק ענתבי17/09/2008אריק שלום רב
כל פעולה אותה הבן יצטרך לבצע במסגרת הרפואה הקונבנציונאלית. תהיה כרוכה בהרדמה כללית,
גם אם מדובר בניתוח צינוריות, וגם אם מדובר בלייזר לתופית, שהרי הילד לא יצליח לעמוד בפרוצדורה כל שהיא, ללא תזוזה.
מובן שקיימות גם שיטות הטיפול האלטרנטיבי, ואלו לא דורשים הרדמה. ליעוץ בנושא הפתרונות האחרים, עליך לפנות למרפאים בשיטות השונות.
לגבי נושא בדיקת רגישות לחומרי הרדמה (ולא סמי הרדמה), ככל שידוע לי מניסיוני, לא קיימת אפשרות לבדיקת רגישויות! אלא שלכך עליך לפנות ליעוץ מרדים.
בהצלחה ובריאות שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך, אני מודה לך מקרב לב!!!
אריק17/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)