ניתוח כפתורים? יש דרך אחרת???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח כפתורים? יש דרך אחרת???
    אריק
    17/09/2008

הבן שלי בן שנתיים ו-11 חודשים סובל מנוזלים בשתי האוזניים, לאחר שלקחנו אותו לבדיקת שמיעה נמצא שיש פגיעה בשמיעה והוחלט ע"י רופא מומחה לתת לו תרופה לייבוש הנוזלים, יש לציין שכעבור עשרה ימים של השימוש בתרופה חל שיפור ניכר בשמיעתו. כעבור שבועיים לערך לקחנו אותו שוב לבדיקת שמיעה (גם הומלץ לנו לעשות כן וגם שמיעתו שוב הדרדרה). כאמור הבדיקה הראתה שישנה לקות שמיעה גבוהה בשתי אוזניו. אני אישית קראתי על ניתוח כפתורים ולא אהבתי את הרעיון של ההרדמה המלאה מאחר וסבתא שלו מצד אמו כמעט ולא התעוררה מהרדמה כללית. שאלתי היא האם יש אלטרנטיבה לניתוח כפתורים ואיך אפשר לבדוק רגישות לסם הרדמה אצל ילד שיש לו היסטורייה בעייתית במשפחה להרדמה. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הרדמה כללית לניתוח.

ד``ר יצחק ענתבי
    17/09/2008

אריק שלום רב
    כל פעולה אותה הבן יצטרך לבצע במסגרת הרפואה הקונבנציונאלית. תהיה כרוכה בהרדמה כללית,
    גם אם מדובר בניתוח צינוריות, וגם אם מדובר בלייזר לתופית, שהרי הילד לא יצליח לעמוד בפרוצדורה כל שהיא, ללא תזוזה.
    מובן שקיימות גם שיטות הטיפול האלטרנטיבי, ואלו לא דורשים הרדמה. ליעוץ בנושא הפתרונות האחרים, עליך לפנות למרפאים בשיטות השונות.
    לגבי נושא בדיקת רגישות לחומרי הרדמה (ולא סמי הרדמה), ככל שידוע לי מניסיוני, לא קיימת אפשרות לבדיקת רגישויות! אלא שלכך עליך לפנות ליעוץ מרדים.
    בהצלחה ובריאות שלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך, אני מודה לך מקרב לב!!!

אריק
    17/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו