ניתוח הסרת אדנואיד השקד השלישי -ילד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח הסרת אדנואיד השקד השלישי -ילד
    דן
    30/09/2008

שלום רב בני בן ה 4.5 סובל מאדנואיד מוגדל , ובהתאם לכל הסימפטומים יש להסירו נזלת כרונית מוגלתית , הפרעה בנשימה דרך האף , נוזלים באוזניים , פגיעה בשמיעה ביצענו בדיקות שמיעה וצילום רנטגן - ואנו בדרך לרופא לאבחון על פי כל הסימנים - יש צורך לבצע ניתוח ולהוריד את האדנואיד- מאידך הילד מתפקד ומשתפר , ואני לא שש לבצע ניתוח במקום לתת לטבע לעשות את שלו , הבנתי שעם הגיל הבעייה משתפרת מה הדעה הרווחת כיום לניתוח כזה בגיל 4.5 אני מניח שהמקרה שלי הוא שכיח לחלוטין. האם יש חשש לנזק בלתי הפיך במידה ולא עושים את הניתוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הסרת אדנואיד

ד``ר יהושע דנינו
    02/10/2008

שלום דן,
    רקמת אדנואיד המוגדלת משמעותית כך שהיא מפריעה למעבר אויר דרך האף ו/או מלווה בנוזלים באוזניים, גורמת לנזקים בלתי הפיכים, לכן מומלץ באופן חד משמעי להסירה.
    במידה ומחכים ש"טבע יעשה את שלו", הטבע יגרום לנזקים הבלתי הפיכים, לכן בכל גיל מומלץ להסיר את השקד השלישי אם הוא כאמור מפריע.
    כל טוב ובהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו