כאבים בבית החזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בבית החזה
    מיקי ברק
    01/01/2009

היי... אני סובל מזה כשבועיים מכאבים חזקים מאוד בשכיבה, רופא היחידה טען שמקור הכאבים הם בגב כתוצאה מצליעה שבאה עקב ניתוח ארטרוסקופיה שעברתי לפני כחודש וחצי. משככי הכאבים עזרו להעלים את הכאב אך כשסיימתי להשתמש בהם הכאבים חזרו והם מופיעים כשאני הולך לישון, התחושה שאני מרגיש היא בעת נשימה אני מרגיש חירחורים בצד ימין וכאב חד מאוד בזמן שאיפת אויר. כאב בלתי נסבל המאלץ אותי לקחת אופטלגין כל לילה על מנת להירדם. בימים האחרונים הופיע גם חום וחולשה כללית לכן פניתי שוב לרופא היחידה והוא הפנה אותי לצילום. ביצעתי צילום חזה והממצאים הם: עיבוי ברונכים בבסיסים יותר מימין, אין לראות תסנין. ברצוני להדגיש כי לא מדובר בתחושה של כאב גב אלא בכאב חד בזמן נשימה. אודה על תשובתכם בהקדם...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בבית החזה

הוספת תגובה

• כאבים בבית החזה

ד``ר יהושע דנינו
    03/01/2009

שלום מיקי ברק,
    השאלה אינה בתחום של א.א.ג ובכלל אני ממליץ לך לפנות לרופא מומחה פנימי או לרופא ריאות.
    כל טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו