אוזניים אדומות ולוהטות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוזניים אדומות ולוהטות
    דניאלה
    03/01/2009

שלום, בני בן ה 6 סובל מתופעה של אוזניים אדומות ולוהטות לעיתים מאוד קרובות. האוזניים שלו נעשות לפתע אדומות והוא מתלונן שהן בוערות. אנו שמים מטליות לחות על האוזניים ולאחר מספר דקות התופעה חולפת. מה יכולה להיות הסיבה לתופעה וכיצד אפשר לאבחן ולרפא אותה. תודה רבה, דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוזניים אדומות ולוהטות

הוספת תגובה

• אזנים אדומות

ד``ר יהושע דנינו
    03/01/2009

שלום דנה,
    מסיפורך אני למד כי קיימת תופעה שהאוזניים אדומות לזמן קצר ולאחר שמקררים אותן התופעה חולפת. נשאלות בהקשר זה כמה שאלות: מהם הסימנים הנלווים לתופעה? האם יש חום? האם יש גרד? האם יש נזלת? כאב באוזניים או באפרכסת? ו/או סימנים אחרים.
    התופעה שאת מתארת כשלעצמה אינה מוכרת וקשה לאבחן אותה ממעט הפרטים שנמסרו.
    בכל מקרה מומלץ לפנות ליעוץ לרופא מומחה עור או ילדים בזמן שהתופעה קיימת, על מנת להגיע לאבחנה וטיפול מתאימים.
    כל טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האוזניים של הבן שלי נעשות מאוד חמות

דניאלה
    09/01/2009

תודה רבה על התשובה, האוזניים של הבן שלי נעשות מאוד חמות. פנינו לרופא אבל התשובה היחידה שקיבלנו זה שיתכן ומדובר באלרגיה כלשהי אך לא קיבלנו שום הפניה לאבחון אלרגיה או המשך טיפול. אודה לך מאוד אם תוכל להדריך אותי בנושא המשך בירור התופעה. תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוזניים אדומות

ד``ר יהושע דנינו
    11/01/2009

דנה שלום,
    כפי שכתבתי בתשובתי אני ממליץ לך לפנות עם הילד לרופא עור או לרופא ילדים בשעה שהאוזניים אדומות, על מנת לאפשר לו לאבחן את התופעה מקרוב. כמו כן את יכולה לבדוק בקופת החולים אליה את שייכת כיצד את יכולה לקבל הפניה או להזמין תור אצל אלרגולוג.
    כל טוב,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוזניים חמות

יעקב חביבי
    05/02/2016

שלום אני ילד בן 12 ויש תופעה של אוזניים חמות מאוד ממה זה יכול ליהות אשמח עם תגידו לי מה הבעיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוזניים חמות - תגובה

ד``ר יהושע דנינו
    07/02/2016

שלום יעקב
    כדאי להתייעץ עם רופא עור
    ראה תשובות קודמות.
    כל טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו