בעיית שמיעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית שמיעה
    ימימה
    07/01/2009

שלום ד"ר, בזמן האחרון שמנו לב שבני בן החמש וחצי לא שומע הכי טוב. רופא אא"ג צרפתי (אנחנו גרים בפריז) אבחן אתמול ע"י בדיקת טימפנוגרם שאכן כך בגלל דלקת מסויימת. הלחץ תוך אוזני נמוך מדי. (הצרפתית שלנו לא משהו). הוא המליץ על טיפול תרופתי (PRIMALAN, FLUIMUCIL, ו-CELESTINE) במשך חודש שלאחריהם, ואם הדבר לא יעזור נצטרך לניתוח כלשהו. אני קצת חוששת מהטיפול התרופתי, לא כל שכן מניתוח. האם תוכל לתת לי קצת מידע נוסף. אגב, הרוקח נתן לי תרופה הנקראת MUCOMYST במקום FLUIMUCIL. האם הן באמת אותו הדבר? תודה רבה, ימימה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית שמיעה

הוספת תגובה

• בעיית שמיעה

ד``ר יהושע דנינו
    08/01/2009

שלום ימימה,
    לפי סיפורך אני חושב שמדובר בנוזלים באוזניים שקיימים אצל בנך. התרופות שאת מציינת אינן מוכרות בארץ. המוקומיסט שקבלת מהרוקח היא תרופה הגורמת להורדת הצמיגות של ההפרשות בדרכי הנשימה העליונות ועוזרת לעיתים למניעת סתימת המעברים בדרכי הנשימה.
    הטיפול בנוזלים באוזניים יכול להיות תרופתי או כירורגי. התרופות כוללות תכשירים האמורים לפתוח את התעלה שבין האוזן לגרון. הטיפול הכירורגי כולל ניקוז הנוזלים דרך ניקור עור התוף והכנסת צינורית. לדעתי כדאי להבדק אצל מומחה לא.א.ג ואולי לקבל חוו"ד נוספת.
    כל טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו