גוש בצוואר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גוש בצוואר
    שרית
    25/01/2009

שלום רב , יש לי בן בן 4 לפני כמה דקות חשתי בצווארו גוש בינוני בצוואר לא מאחור בקו ישר מתחת לאוזן הוא היה מנוזל כרגע הוא לא מנוזל אבל הוא נושם מהפה בלילה כשהוא יושן הוא ממש נוחר והפה פתוח ממש כאילו האף סתום האם יש בגיל כזה סינוסיטיס מה הקשר לגוש כנראה בלוטה נפוחה ברור שאקח אותו לרופא אבל לבנתיים אני ממש בלחץ אני מממש מתחחנת לתשובה ממש בלחץ תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גוש בצוואר

הוספת תגובה

• גוש בצוואר

ד``ר יהושע דנינו
    25/01/2009

שלום שרית,
    מסיפורך אני למד שהילד ישן עם פה פתוח ונוחר דבר המצביע חד משמעי על הפרעה בנשימה דרך האף. הסיבה השכיחה ביותר להפרעה כזו בגיל של בנך, הינה הגדלת האדנואיד (שקד שלישי).
    הגדלת האדנואיד יכולה להיות מלווה בנזלות ונזלות יכולות לגרום לבלוטות נפוחות בצוואר.
    הגוש שאת מתארת יכול להיות בלוטת לימפה או ציסטה או גוש אחר. הגוש השכיח בגיל בנך הוא בלוטת לימפה אך כמובן יש לאמת זאת על ידי בדיקה של רופא מומחה א.א.ג.
    הגוש שאת מתארת יכול להיות תוצאה של זיהום המתנקז מהאוזן או מהגרון או מהשיניים ולכן מומלץ כאמור להבדק על ידי מומחה א.א.ג על מנת להתאים את הטיפול לבעיה.
    בגיל של בנך לא נפוץ סינוסיטיס אך בעת הבדיקה אליה המלצתי לך ללכת יתייחס לזה מן הסתם הרופא.
    כל טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו