מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גוש בצווארשרית25/01/2009
שלום רב , יש לי בן בן 4 לפני כמה דקות חשתי בצווארו גוש בינוני בצוואר לא מאחור בקו ישר מתחת לאוזן הוא היה מנוזל כרגע הוא לא מנוזל אבל הוא נושם מהפה בלילה כשהוא יושן הוא ממש נוחר והפה פתוח ממש כאילו האף סתום האם יש בגיל כזה סינוסיטיס מה הקשר לגוש כנראה בלוטה נפוחה ברור שאקח אותו לרופא אבל לבנתיים אני ממש בלחץ אני מממש מתחחנת לתשובה ממש בלחץ תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש בצוואר
ד``ר יהושע דנינו25/01/2009שלום שרית,
מסיפורך אני למד שהילד ישן עם פה פתוח ונוחר דבר המצביע חד משמעי על הפרעה בנשימה דרך האף. הסיבה השכיחה ביותר להפרעה כזו בגיל של בנך, הינה הגדלת האדנואיד (שקד שלישי).
הגדלת האדנואיד יכולה להיות מלווה בנזלות ונזלות יכולות לגרום לבלוטות נפוחות בצוואר.
הגוש שאת מתארת יכול להיות בלוטת לימפה או ציסטה או גוש אחר. הגוש השכיח בגיל בנך הוא בלוטת לימפה אך כמובן יש לאמת זאת על ידי בדיקה של רופא מומחה א.א.ג.
הגוש שאת מתארת יכול להיות תוצאה של זיהום המתנקז מהאוזן או מהגרון או מהשיניים ולכן מומלץ כאמור להבדק על ידי מומחה א.א.ג על מנת להתאים את הטיפול לבעיה.
בגיל של בנך לא נפוץ סינוסיטיס אך בעת הבדיקה אליה המלצתי לך ללכת יתייחס לזה מן הסתם הרופא.
כל טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)