מודאגת- עדכון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאגת- עדכון
    טלי
    02/02/2009

בהמשך להודעתי מאמש 1.2.09 ממצאי המשטח גרון נמצאו שלילי לסטרפטקוקוס סוג A עד כה הוא קיבל 3 מנות של מוקסיפן פורטה 6 מ"ל כל פעם האם להפסיק את האנטיביוטיקה??ה אם כדוריות הדם הלבנות הגבוהות והמונוציטים הגבוהים 13.9 ונויטרופילים 60.9 מרמזים על דלקת ויראלית? יש לציין שההמוגלובין מגיל שנה - שנתיים נע בין 12- 12.2 האם יש מקום לדאגה מהמוגלובין 11.6 והאם יש קשר למחלה? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאגת- עדכון

הוספת תגובה

• עדכון לאם המודאגת

ד``ר יהושע דנינו
    02/02/2009

שלום טלי,
    עיון במכתבך הקודם ובזה הנוכחי מעידים על ערנות גבוהה למצבו של ילדך, אולם אני ממליץ לך להביא בחשבון את העובדה שדאגה ואחריות למצבו הבריאותי של ילדך לא יכולים להיות במקום טיפול של רופא מומחה בילדים או א.א.ג. ולכן אני בוחר לא להכנס לדיון מפורט על רמת ההמוגלובין או על סוג וכמות האנטיוביוטיקה מתוך דאגה.
    אני ממליץ לך להיוועץ ברופא מומחה ואם לא תחושי שאת מקבלת את חוות דעתו היוועצי ברופא נוסף ובסופו של דבר תמצאי את הרופא שיתן מענה לבעיות הבריאותיות של ילדך ולדאגה שלך לשלומו.
    כל טוב ורפואה שלמה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו