מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שפעתסוזי03/03/2009
שלום ד"ר דנינו מ-12/2008 אני משופעת אשר במהלך אותו חודש חליתי בסינוסיטיס אשר טופלה ע"י אוגמנטין במשך שבועיים .לאחר 10 ימים מסיום הטיפול שוב היה לי סינוסיטיס אשר הפעם טופלה ע"י מגקסין (רכשתי פרטי). מאז גמר הטיפול אני עדיין עם שפעת עם ליחה ירוקה.כל ערב אני מזליפה מי מלח לאף, לוקחת פרופוליס וויטמין C ופרוביוטיקה אבל כנראה שזה לא עוזר. אני חוששת שעוד פעם אצטרך לקחת אנטיביוטיקה. האם יש בדיקת ליחה ואם יש האם אני צריכה לעשות אותה או שאין לזה משמעות?האם אצטרך לעשות ניתוח בסינוסים?האם יהיה סוף לבעיה הזו? לתשובתך אודה סוזי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפעת או סינוסיטיס?
ד``ר יהושע דנינו04/03/2009שלום סוזי,
מסיפורך אני למד שמדובר בסינוטיס שטופלה באנטיביוטיקה ללא הצלחה. במקרים כאלו יש צורך לבצע צילום רנטגן על מנת להחליט אם יש מקום לטיפול נוסף, כגון שטיפת סינוס. במידה והסינוסיטיס תחזור גם לאחר השטיפה יש מקום לבצע CT של הסינוסים על מנת להחליט האם יש מקום לטיפול כירורגי. לבעיית הסינוסיטיס יכול להיות סוף, אך כדי להגיע אליו יש למצות את כל המהלכים הטיפוליים האפשריים.
כל טוב ורפואה שלמה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)