בהמשך..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהמשך..
    אלונה
    27/05/2009

יש לי עוד סוגיות..
    מה יכולה להיות הסיבה להגדלת השקדים? האם הנזלת? האם עצם ההגדלה שלהם מעידה על בעיה מסוימת?
    לציין רופא ילדים טען שהשקדים תקינים יממה לאחר שרופא הריאות טען שהם גדולים ??
    האם קשה לאבחן שקדים מוגדלים? ממה יכולה להיות סטיה כזו גדולה??
    כמו כן אני לא מבינה דבר מאוד בסיסי - למה לא מטפלים בנזלת אם היא הסימפטום לבעיה??
    האם על פניו התמונה נשמעת לך כתמונה של בעיה במערכת נשימה עליונה ?
    מדובר בשיעול שהופיע פעם אחת וחלף מעצמו ושיעול נוכחי שהחל לפני כחודשיים עם נזלת
    חום הופיע מדי פעם ליממה וחלף מעצמו
    לציין ילדה לא אכלנית בכלל!!!
    הנחירות לא מופיעות כל הזמן אלא רק כאשר היא מנוזלת ואז נניח במהלך האכלה היא משמיעה חרחורים שנשמעים מהאף...
    כמו כן במהלך השינה לא שמתי לב שהיא משאירה פה פתוח אלא דווקא הפוך - כאשר שמים לה מוצץ זה עוזר לה לחזור לשינה יותר בקלות
    אגב,האם צילום סינוסים כרוך בקרינה ? האם מומלץ? מה ההבדל בין תוצאותיו לבין הדיקה עם הצינורית ישירות לאף ..??
    האם בעיית נשימה גורמות לאי נוחות בשינה- ? האם זה מתבטא בתזוזות ואי שקט ?
    בנוגע לרעשים בגיל חודש האם שופך אור ועוזר באבחנה?
    האם תיתכן בעיה בגיל חודש ורק אחרי שנה היא מופיעה ואולי מחמירה..??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בהמשך..

הוספת תגובה

• בהמשך.

ד``ר יצחק ענתבי
    27/05/2009

אלונה שוב שלום רב.
    על חלק גדול משאלותייך בהמך ניתן כבר מענה בתשובתי הראשונה, לגבי יתרת השאלות, אני מפנה אותךלרופא א.א.גרון מומחה, שיוכל לתת הסבר מקיף לבעיית בתך.
    איחולי בריאות שלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו